Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Durumunuz Nasıl

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
Evet beyler kumar durumunuz belli
aşk ilişki durumunuz nasıl
Benimki berbat dün evlendi 1 ay önce ayrıldığım insan sizde durumla ne alem
2009 da kız arkadaşımla ayrıldık o kadar sarsıldım ki saçlarım döküldü ilaç kullanmaya başladım.. Daha sonra 2016 da biri oldu hayatımda onla da kısa süre sürdü en son ilişki 2020 yılında oldu oda kısa sürdü artık kimseyle birşey düşünmüyorum. Çünkü ilk kız arkadaşım benden ayrılırken kalbimi beynimi damarlarımı söküp gitti.... 2014 yılında beni bir kere aradı kısa bi konuştuk 2015 yılında da evlendi. Benim artık hayattan hiçbir beklentim yok. ALLAH korkum olduğu için mecbur yaşıyorum...

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
2009 da kız arkadaşımla ayrıldık o kadar sarsıldım ki saçlarım döküldü ilaç kullanmaya başladım.. Daha sonra 2016 da biri oldu hayatımda onla da kısa süre sürdü en son ilişki 2020 yılında oldu oda kısa sürdü artık kimseyle birşey düşünmüyorum. Çünkü ilk kız arkadaşım benden ayrılırken kalbimi beynimi damarlarımı söküp gitti.... 2014 yılında beni bir kere aradı kısa bi konuştuk 2015 yılında da evlendi. Benim artık hayattan hiçbir beklentim yok. ALLAH korkum olduğu için mecbur yaşıyorum...
Geçmiş olsun reis

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
-9999999999999lerde düşün kumar hayatım daha iyi aşk hayatımdan

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,914
5,998
113
bende aynı durumlardayım şuan saçlar gitti komple nasıl toparlayabiliriz knka bu saçı iki üç tel kalmış onlarda gitmesin varmı bi tecrüben

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
yaş 25 basit çocukluk sevgilileri dışında hiç kız arkadaşım olmadı

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,494
2,648
113
İki ucu oklu değnek. İlişkiye başladığın vakit özgürlüklerin de kısıtlanıyor. İlişkin yokken özgürsün ama o zaman da yalnızsın işte. Pekçok kişinin ilişkisi var ama sağlıklı ilişkiler çok nadir.

Şahsen sırf bir sevgilim olacak diye dizginlerimi tamamiyle onun eline veremem. Sevgilisi olan arkadaşlarım bazen buluştuğumda telefondan manitaları arayıp neredesin, kim var yanında, hemen buraya gel diye fırça attıklarında içimden ulan bunlar nasıl insan, bu dramı çekeceğine sap kal diyorum.

İki yıl önce de kuzenim evlendi. Karısı her defasında daha şimdiden istediği birşey yapılmadığı zaman adamı senden boşanırım diye tehdit etmeye başlamış. Yani kadın boşanmayı adeta istediklerini yaptırabilmek adına bir koz olarak görüyor

Böyle dejenere ilişkileri gördükçe iyi ki evlenmemişim falan diyorum

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
314
83
Bırak evlensin. Evlenirsin aranizdaki sevgiyi demiyorum saygı bittiği zaman evlilikte bitmiş demektir bunu unutma
Müslüm babayada sana beyaz çok yakışıyor dedik. Kefen yakışıyor demedik

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,494
2,648
113
yaş 25 basit çocukluk sevgilileri dışında hiç kız arkadaşım olmadı
Çocukken ben hep kızlarla oyun oynadığım için etrafımdaki erkek akranlarım benimle alay ederlerdi. Belli bir yaştan sonra da etrafımda kız kalmadı, bu sefer de zamanında benimle dalga geçenlerin kız arkadaşları olmaya başladı