- 5,424
- 2,779
- 113
Tamam kral senin sucunda olsa kendisine saygısı olması lazım ikisi ayrı şeyKanka biraz benim suçum olabilir bu durum o yüzden kendimi kötü hissediyorum
Tamam kral senin sucunda olsa kendisine saygısı olması lazım ikisi ayrı şeyKanka biraz benim suçum olabilir bu durum o yüzden kendimi kötü hissediyorum
Kısaca bahsettim dost, Kumar için kimlerden nelerden borçlar aldım habersizReis kötü değil be senin durum
İnşallah 200 betten alırsın o zamanAbi okadar bitiğimki okadar bile kurtarıyor
İnsan kendini kötü hissediyor ama reis ya valla baya kötü oldum aklımdan çıkmıyor uyutmuyorTamam kral senin sucunda olsa kendisine saygısı olması lazım ikisi ayrı şey
Reis memleket nere idiKısaca bahsettim dost, Kumar için kimlerden nelerden borçlar aldım habersiz
bi bilsen
Kendimi acındırmak istemem, toparlıyoruz şükür
İnşallah bir daha yaşamassın dost o günleriKısaca bahsettim dost, Kumar için kimlerden nelerden borçlar aldım habersiz
bi bilsen
Kendimi acındırmak istemem, toparlıyoruz şükür
Aminnİnşallah bir daha yaşamassın dost o günleri
Olsun en azından toparlama evresine geçmişşin şuan anlattığıklarından toparlama çıkar benim durum
Uşak dostReis memleket nere idi
Allah kavuştursun reis 😀Aleyküm Selam Kadrolu Bekarım Tek Aşkım Starlight Princess En Azından Net☺🙃
Mantığı hiç bir sekilde yokÇok illet birşey bu kumar ama mantıklı oynarsan çok kolay para kazanıyorsun
Sen nerelisin reisAllah kavuştursun reis 😀
Mardin ben reisSen nerelisin reis
Var abiya abi kendine bir sınır koyacaksın mesela 200k kasam var her gün 2000 TL kazanacağım imkansız mıMantığı hiç bir sekilde yok
Kaçakçılık varmı reisMardin ben reis
Ayıp ediyorsun ha 😀Kaçakçılık varmı reis
Sabrın varsa değilVar abiya abi kendine bir sınır koyacaksın mesela 200k kasam var her gün 2000 TL kazanacağım imkansız mı
Ne işle uğraşıyorsun reisAyıp ediyorsun ha 😀
Kaybetmekten okadar bıktımki sabır edecem o maxı alıdığımda bu duruma bir daha düşmemek içinSabrın varsa değil