- 1,647
- 697
- 113
Kesinlikle. Nasıl kadınlar birbirini destekliyorsa erkekler de desteklemeli. Çocuğun başı yanmasın. Kurtar öyle bı kahpeden adamirisk almayan viski içemez diyosun yani
Kesinlikle. Nasıl kadınlar birbirini destekliyorsa erkekler de desteklemeli. Çocuğun başı yanmasın. Kurtar öyle bı kahpeden adamirisk almayan viski içemez diyosun yani
Bazısı gerçek bazısı fake. Ama istediğin bayan gelmezse kabül etmek zorunda değilsin zaten. Ben gelmezden önce özellikle tembihliyorum aynı kişi değilse çeviririm hatta kapıya bile bakmam diyeBunun gerçek olduğuna inanıyorsan elimde köprü var ucuza
kahpeye basmadan şikayet mi edicez kanzi ilk vuruşu eleman yapmıştır bıze noktayı koymak kaldıKesinlikle. Nasıl kadınlar birbirini destekliyorsa erkekler de desteklemeli. Çocuğun başı yanmasın. Kurtar öyle bı kahpeden adami
Haydaaakız nişanlı çıktı beyler herkese büyük geçmiş olsun
O sana bu saatten sonra vermez. Ayrıca hakliyken haksız duruma düşme.kahpeye basmadan şikayet mi edicez kanzi ilk vuruşu eleman yapmıştır bıze noktayı koymak kaldı
Normaldiraşk acısı cekiyorum bir kız hergün 10 dk telefon konusur mu normal mi ben mi kafada kuruyorum
bas parayı al makinayı yeğen insiyatiflere kalmazO sana bu saatten sonra vermez. Ayrıca hakliyken haksız duruma düşme.
Kanka ergen ergen konuşma. Dediğimi yap nişanlısına söyle. Arama kayıtlarını göster. Fotoğrafınız varsa onu göster.bas parayı al makinayı yeğen insiyatiflere kalmaz
semtin neresi bilmiyorum da benim semtimde para konuşur dostum şirintepede 1+0 boş daire yok sebebi parayla teşhirKanka ergen ergen konuşma. Dediğimi yap nişanlısına söyle. Arama kayıtlarını göster. Fotoğrafınız varsa onu göster.
Bende eskisehirdeyimla.suan bağlardayim😀hangi kafede kız de bakalım makine😀eskisehir bağlar
Şirintepe de oturuyorum.sen nerde oturuyonla makinesemtin neresi bilmiyorum da benim semtimde para konuşur dostum şirintepede 1+0 boş daire yok sebebi parayla teşhir![]()
üniversıte caddesındeyımŞirintepe de oturuyorum.sen nerde oturuyonla makine
Kanka ben sana akıl veriyorum. Sen ne diyorsun. Bak sen yanlış gidiyorsun. Beni dinle kafan rahat etsin.semtin neresi bilmiyorum da benim semtimde para konuşur dostum şirintepede 1+0 boş daire yok sebebi parayla teşhir![]()