- 13,042
- 13,984
- 113
hatuna yol verdim haberiniz olsun
Benim abimde evlen evlen derdi bana. Şimdi sakın evlenme diyor 🤣Hangi kayaya çarpacağını bilemiyorsun ki. Ne erkek ne de kadın evlenmezden önce genellikle gerçek yüzünü göstermez. Teyzem evlenme aşamasındayken eniştem sürekli çok güzel yemekler yaparım falan diye bize anlatıp duruyordu. Evlenince yemek nerde kaldı diye bağırıp duruyormuş evde
Kuzen de 2 yıl önce evlendi. Karısı istediklerini yaptırabilmek için sürekli yapmazsan seni boşarım diye tehdit ediyormuş. Bir de çocukları oldu. Adam sırf evlilikleri bozulmasın diye sürekli dişini sıkıyor, sürekli alttan alıyor. Arada görüştüğümüzde sakın evlenme diyor sürekli bana![]()
Kanka senmi verdin yoksa o mu🤣🤣hatuna yol verdim haberiniz olsun
Yaş kaç kankahatuna yol verdim haberiniz olsun
Mutlu evliliklerin sayısı çok az. Bir de bilmediklerimiz var tabi. Dışarıda mutlularmış gibi gözüküp evde birbirini gırtlaklayan karı kocalar varKanka senmi verdin yoksa o mu🤣🤣
bana kimse yol veremez ya ben yolu veririm ya da yolumuza bakarızKanka senmi verdin yoksa o mu🤣🤣
param var, bana yetecek kadar var. ama icimde yanmıyor degil. biraz duygusalım sanırım.Aşk acısı neymiş kardeşlerim. Para varsa hiçbir mesele yoktur.
Kanka benim aşksal durumları kafaya takmamam için aylık 1 milyon lazım öyle 100-150 de mutlu etmez sağlam para lazımAşk acısı neymiş kardeşlerim. Para varsa hiçbir mesele yoktur.