http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Acısı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,691
50,763
113
Ben yeni sevgilisinin ismini cismini her şeyini öğrendim nerde çalıştığını bile öğrendim. Bir delilik yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum.
Böyle yaparsan o insana kötülük yapmış olursun sen onu mutlu etmeye çalıştın fakat acı gerçek şu ki o mutlu olacağı insanın şuan yanında olan insan olduğunu düşündü düşünüyor, böyle bir şey yaparsan olmaz kral yakışmaz erkek adama

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Böyle yaparsan o insana kötülük yapmış olursun sen onu mutlu etmeye çalıştın fakat acı gerçek şu ki o mutlu olacağı insanın şuan yanında olan insan olduğunu düşündü düşünüyor, böyle bir şey yaparsan olmaz kral yakışmaz erkek adama
Metanetli davranmam lazım ama aklıma kalbime söz geçiremiyorum. Bugün iş yerinde haberi alınca hüngür hüngür ağladım

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,691
50,763
113
Metanetli davranmam lazım ama aklıma kalbime söz geçiremiyorum. Bugün iş yerinde haberi alınca hüngür hüngür ağladım
Öyle reis dayanamıyor insan hiç kolay değil ölmek istiyor insan ben hem ailevi yönden gördüm bu darbeyi hem de sevgiliden sevdiğimden gördüm kalbim her gece tekliyor sıkışıyor yaşama hevesi kalmadı

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Öyle reis dayanamıyor insan hiç kolay değil ölmek istiyor insan ben hem ailevi yönden gördüm bu darbeyi hem de sevgiliden sevdiğimden gördüm kalbim her gece tekliyor sıkışıyor yaşama hevesi kalmadı
Bütün her şeyin sebebinin kendin olduğu bilmek insanı 2 kat daha fazla üzüyor. Bitirip atamadık şu kumarı kafamızdan

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Reis kalbe yüreğe söz geçmiyor bu işler böyle değil
yav 5 yıllıık iliskim bitti kız kanser oldu 50 bin tane mevzuya girdi agla sızla hic bise olmuyor hayat devam ediyor ettiği sürece hayatımız baska sekilde yol alacak hep aynı seye takılı kalmayın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,691
50,763
113
Bütün her şeyin sebebinin kendin olduğu bilmek insanı 2 kat daha fazla üzüyor. Bitirip atamadık şu kumarı kafamızdan
Sorma sorma mahvettim her şeyi 49 bin kaybettim 2 ay önce ve onunla olan birkaç planımı mahvettim yok ettim, ben olsam bende kumar bağımlısı bir insanla olmazdım ama işte gönül laf dinlemiyor her şeyi bi şekilde öğrendi ve beni sildi zoruma gidiyor şimdi de Amerikaya gidiyor kendisi 3 dil biliyor özel okulda okuyor birde bize bak

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,512
7,164
113
Aynısını yaşadım dost. öncelikle geçmiş olsun. bende hala atlatabilmiş değilim. koyuyor insana çok koyuyor, anca karşına yeni biri çıkınca unutuyorsun. oda ne zaman bilemiyorum. Harbiden neden hep sevenler üzülüyor. Üzülmek içinmi geldik bu dünyaya mk, biryerden sonra yeter demeli insan.

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Sorma sorma mahvettim her şeyi 49 bin kaybettim 2 ay önce ve onunla olan birkaç planımı mahvettim yok ettim, ben olsam bende kumar bağımlısı bir insanla olmazdım ama işte gönül laf dinlemiyor her şeyi bi şekilde öğrendi ve beni sildi zoruma gidiyor şimdi de Amerikaya gidiyor kendisi 3 dil biliyor özel okulda okuyor birde bize bak
Bana kumar konusunda hep destek olmuştu psikoloğa bile gönderdi onun zorlamasıyla gittim ama bitiremedim hiç bir zaman kumarı kafamda. Haklılar bu arada kimse bağımlı bir insanla olmak istemez.

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Aynısını yaşadım dost. öncelikle geçmiş olsun. bende hala atlatabilmiş değilim. koyuyor insana çok koyuyor, anca karşına yeni biri çıkınca unutuyorsun. oda ne zaman bilemiyorum. Harbiden neden hep sevenler üzülüyor. Üzülmek içinmi geldik bu dünyaya mk, biryerden sonra yeter demeli insan.
Dostum bizim sevgimiz saygımız hep karşılıklıydı ama benim bağımlılığım her şeyi bitirdi.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,691
50,763
113
Bana kumar konusunda hep destek olmuştu psikoloğa bile gönderdi onun zorlamasıyla gittim ama bitiremedim hiç bir zaman kumarı kafamda. Haklılar bu arada kimse bağımlı bir insanla olmak istemez.
Benim kızım olsa yanlış anlama kumarcı bi adamla kızımı tuvalete yollamam

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Yaş olmuş 30 sosyal ortam desen çok kısıtlı. 1-2 tane görüştüğüm arkadaşım var ben kime güvenip şimdi hayatımı birleştiricem de evleneceğim. İş yerinde ki abimiz bana kız bakıyor amk o kıvama geldik artık

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,729
14,960
113
Kumarı bırakmak büyük kumardir nerden bilicekler nerden anliycaklar dost onlara dışardan birak demesi kolay geliyor En büyük kumar kumarı bırakabilmek...

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Kumarı bırakmak büyük kumardir nerden bilicekler nerden anliycaklar dost onlara dışardan birak demesi kolay geliyor En büyük kumar kumarı bırakabilmek...
Haklısın ne yazık ki etrafında kumarın k sini bile konuşan insan bırakmaman gerekiyor. Buna en yakın dostların da dahil. Benim ortamımda kumar hiç bir zaman eksik olmadı.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,827
5,725
113
Aşk defteri uzar gibiii

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,729
14,960
113
Haklısın ne yazık ki etrafında kumarın k sini bile konuşan insan bırakmaman gerekiyor. Buna en yakın dostların da dahil. Benim ortamımda kumar hiç bir zaman eksik olmadı.
Allah yardimcin olsun senin hatrina 4 uncu dubleyi içicem ben cok yaşadım ben askerde darbe yedim ilaclar felan anksitiye felan hayatin afedersin anasi belleniyor o yuzden aga oldugu kadar siktir et biz erkeklerde bakma sertiz belki ama en vefali en vicdanlisida biziz mk

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,691
50,763
113
Allah yardimcin olsun senin hatrina 4 uncu dubleyi içicem ben cok yaşadım ben askerde darbe yedim ilaclar felan anksitiye felan hayatin afedersin anasi belleniyor o yuzden aga oldugu kadar siktir et biz erkeklerde bakma sertiz belki ama en vefali en vicdanlisida biziz mk
Aynen öyle