- 11,398
- 15,290
- 113
Ya yanlış yazmışlardır ya da daha önce 1 gol daha olmuştur iptal edilmiştir öyle kalmıştır ne var ki bunda dostasisti yapan 2 kişi gözüküyor nasıl olmuş olabilirEkli dosyayı görüntüle 226674
bende gördüm iki kişi aynı anda rövaşata ile atıyordu golüIki kisiye gol yazildigini gormustum ayni anda vurduklari icin asisti de gormus olduk🤣
Maytap gecmedim dost benbende gördüm iki kişi aynı anda rövaşata ile atıyordu golü
iptal yok maçta. yanlışda yazılmamış başka yerde de aynısı yazıyorYa yanlış yazmışlardır ya da daha önce 1 gol daha olmuştur iptal edilmiştir öyle kalmıştır ne var ki bunda dost
bende maytap geçmedim dostum iki kişi aynı anda rövaşatayla gol atıyordu taşibana kardeşler gibi dur bakayım videosu varmıMaytap gecmedim dost ben
Daha neler görecez aw,kıyamet alameti bunlarbende gördüm iki kişi aynı anda rövaşata ile atıyordu golü
Maytap gecmedim dost ben
Valla maytap gectin sandim 🙂 o nasil olmus yawbende maytap geçmedim dostum iki kişi aynı anda rövaşatayla gol atıyordu taşibana kardeşler gibi dur bakayım videosu varmı
maçkolik yanlış yazmış dostumMackoliktede böyle yazıyor yanlış yazmışlar işte Ekli dosyayı görüntüle 226676
Super denk gelmis😃
sağol dostum
Iki kisiye gol yazildigini gormustum ayni anda vurduklari icin asisti de gormus olduk🤣
taşibana kardeşler morukTsubasa golumu o
Cocuklugum gecti gozumun onunden saol gulum🙂Tsubasa golumu o