- 484
- 260
- 63
Dddddd,,,,, 😂) çay ikram ederiz biz gardaş,,
,dikilicek işlere bakmam ben...benim işim sohbet muhabbet...hg
Dddddd,,,,, 😂) çay ikram ederiz biz gardaş,,
,dikilicek işlere bakmam ben...benim işim sohbet muhabbet...hg
Ben katılamıyorum dost ya 2-3 gündür uykum düzene girdi yanlışlıkla erkenden uykum geliyor 🤣🤣Benim kastim da zaten konu açarsam etkinlik açanlara verecm zaten 10k msj öylesine söylüyorum ki sadece rol kovalayan adamlar benim konuya dahil olmasın dost
Dddddd,,,,, 😂
Dun 3 konu açtım bende diyordum neden başarılı olamadın sen yoktun doğru yaBen katılamıyorum dost ya 2-3 gündür uykum düzene girdi yanlışlıkla erkenden uykum geliyor 🤣🤣
Onu duzenleyemedim..haklısın gardasimŞimdi bizde rol açtık kazanamadık dagitamadik.kazanip faydamız dokunsun birilerineydi bizimkide.simdi kazanamayinca suçlumu olduk anlamadim
Valla şimdi çıktım işten eve geçiyorum büyük ihtimalle direk koyacam kafayı yatacam gece 2-3 gibi kalkarım yetişirsem bu sefer katılırım 🤣🤣Dun 3 konu açtım bende diyordum neden başarılı olamadın sen yoktun doğru ya
Bende tam 3 te acarim o zaman puhhaa beklerizValla şimdi çıktım işten eve geçiyorum büyük ihtimalle direk koyacam kafayı yatacam gece 2-3 gibi kalkarım yetişirsem bu sefer katılırım 🤣🤣
İyi olur valla hayatımız hayat değil ya gece sabaha kadar dur sabah yat akşam kalk raporum bitti Allah'tan da işe döndüm mecbur düzene girdi uyku 🤣🤣Bende tam 3 te acarim o zaman puhhaa bekleriz
Ben günde 4 bilemedin 5 saat yatıyorum kendimi bende buna alıştırdım o yuzden benlik sorun olmuyorİyi olur valla hayatımız hayat değil ya gece sabaha kadar dur sabah yat akşam kalk raporum bitti Allah'tan da işe döndüm mecbur düzene girdi uyku 🤣🤣
Erhan para at roll açacamBen günde 4 bilemedin 5 saat yatıyorum kendimi bende buna alıştırdım o yuzden benlik sorun olmuyor
Sence senin dm ne neden cevap vermedim kanka puahahErhan para at roll açacam
Param olunca bende öyle yapacam dur sen hahahahahaSence senin dm ne neden cevap vermedim kanka puahah
Valla param yok suan dun vardi kapini tam caliyordum cekilis açtın kuponun wonladi parayi buldun dedimParam olunca bende öyle yapacam dur sen hahahahaha
Bol şans üstadSponsor @çiplakvatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 814735Basarirsam 4kisiye odul..Bir ay içinde etkinlik açmış ve başarılı sonuçlanip dağıtım yapmış kişilerden seveceğim...
Adım 1
Aşkı meşk olsun neyse önümüze bakalımValla param yok suan dun vardi kapini tam caliyordum cekilis açtın kuponun wonladi parayi buldun dedim
Gecmis olsun abi dep kırmızı yemiş yemese belki atardu bugünde caya seker atamicaz galiba
Sağlık olsun abi