- 553
- 264
- 63
güzel deneme bol şanslar, arjantin 20-30 arası 1 gol çıkarsa veya öncesinde ilk yarı en az 2 yapıyorlar zaten brezilyada aynı şekilde nerdeyse
Sağol Dost👍Bol sans
Sağol hocam özellikle San Lorenzo maçı 3.5 üst 9.80 Abartılı gelir yada gelmaz ama san soleranzo maçına çok güveniyorumgüzel deneme bol şanslar, arjantin 20-30 arası 1 gol çıkarsa veya öncesinde ilk yarı en az 2 yapıyorlar zaten brezilyada aynı şekilde nerdeyse
dediğim gibi olmazsa hiç gol olmuyor olursa sağlam gol oluyor bunlarda bol şanslar tekrarSağol hocam özellikle San Lorenzo maçı 3.5 üst 9.80 Abartılı gelir yada gelmaz ama san soleranzo maçına çok güveniyorum
Aynen Ben Hep Üst Oynarım gelsin yada gelmesin alt oynayan arkadaşlara saygım sonsuz hayatımda bir kez futbolda alt oynadım dj 60 SONRA Portekiz kupası maç 7+ ye gitti bir kez de NBA en üst baremden alt oynadım 246.alt maçta 250 sayı çıktı o bugünden beri hep üst oynarım🙃🖐dediğim gibi olmazsa hiç gol olmuyor olursa sağlam gol oluyor bunlarda bol şanslar tekrar
bende 1 kere alt oynamıştım 7-8 sene önce galiba 4 dakika sonra gol oldu bir daha da alt oynamadımAynen Ben Hep Üst Oynarım gelsin yada gelmesin alt oynayan arkadaşlara saygım sonsuz hayatımda bir kez futbolda alt oynadım dj 60 SONRA Portekiz kupası maç 7+ ye gitti bir kez de NBA en üst baremden alt oynadım 246.alt maçta 250 sayı çıktı o bugünden beri hep üst oynarım🙃🖐
Aynı şekilde bende karar aldım dedim ki senin bu alt seçeneğinde şansın yok o yüzden hep üst😀bende 1 kere alt oynamıştım 7-8 sene önce galiba 4 dakika sonra gol oldu bir daha da alt oynamadım![]()