Bol şans sefimHedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah![]()
Oo 1 saat 50 dakika beklemekHedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah![]()
Bol şanslar gardaşHedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah![]()
Valla gerekirse yarına kalır acele ettıkce yatıyoruzOo 1 saat 50 dakika beklemek![]()
Gardaş bana atacaksın da atma bana ,başka arkadaşa at benim yerime gelirse 🤩🤩Hedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah![]()
Bol sans kardes.sana tavsiyem kumara insallahi masallahi karistirma carpiliriz hic yoktan 😄😄Hedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah![]()
Sonuç olarak basket her oranın yatma olasılığı ve gelmeoladiligi aynıValla gerekirse yarına kalır acele ettıkce yatıyoruz
Bro dun uruguay bizi yatirmamismiydi yine ona oynamissin yahu.Hedefe ulaşalım 3 dostumuza ulaşım yapacaz inşallah![]()
bu sefer rakibe oynadımBro dun uruguay bizi yatirmamismiydi yine ona oynamissin yahu.
Isin icinde uruguay var korkmadim deil.bu sefer rakibe oynadım![]()
dost bence düşüncen yanlış 5 10 dk fazla düşün periyot bahsi al maç bahsi alınca illa gelmiyor ki yani senin bileceğin işte bugün gördük olmayınca olmuyor zatenValla gerekirse yarına kalır acele ettıkce yatıyoruz
o uruguay bişe degil bugun karadağ son 5 dk da 2 sayı atamadı koskoca 5 dk da 2 sayı atmadıIsin icinde uruguay var korkmadim deil.
Geçen Kolombiyayla oynamıştı değil miIsin icinde uruguay var korkmadim deil.