- 3,610
- 1,592
- 113
Bro yeni site acıkmış timsahbet diye 10 bin ve üstü yatırıma 20 k bonus veriyor 1 kat oyna çek. Şaka bir yana bir sürü kolpa site var onlara yüksek yatirirsan ödemez tabi
11 gündür paramı geçiremediler. İnceleme sürüyo diyip gidiyolar şimdi ben bu kişiye küfür etsem ağzımı bozsam buraya gelip küfrediyosunuz ne biçim insansınız diyip beni burdaki insanlara kötülüycekler"Destek ekipleri haddiden fazla yüzsüzlük yapmaya başladı." bu o kadar doğru ki anlatamam.. Sanki onlar bize yatırım yapıyor gibi davranıyorlar. Yüzsüz olmuş hepsi. Özellikle en büyükleri bunu yapıyor.
Umarım çözülür hocam. Şikayet vardan şikayet açmanı öneririm11 gündür paramı geçiremediler. İnceleme sürüyo diyip gidiyolar şimdi ben bu kişiye küfür etsem ağzımı bozsam buraya gelip küfrediyosunuz ne biçim insansınız diyip beni burdaki insanlara kötülüycekler
Ekli dosyayı görüntüle 805029
Açtım aynı otomatik yazıyı 3-4 kere atıp onlarda oyalıyor. Bari kelimeleri değiştir, aynısını atıyorUmarım çözülür hocam. Şikayet vardan şikayet açmanı öneririm
MerhabaBugün 11 gün oldu. Site benden garanti havale yöntemiyle yatırım talebi oluşturmamı istiyor 5-6 gündür ama o yatırım metodlarını kaldırmışlar benden ve eklenmiceğini söylüyorlar. O yöntem olmayıncada talep oluşturamıyorum o yöntem yok yapamıyorum siz ekleyin işte paramı diyorum 5-6 gündür bu isteğimi inceliyorlar saolsunlar
Ekli dosyayı görüntüle 805022
Ekli dosyayı görüntüle 805023
Ekli dosyayı görüntüle 805024
Mail bana finans biriminin whatsapp numarasını yazdı onlara yazdım bi bu kadar daha yatırım yap toplam iki yatırımınıda ekleyelim dediler. Dalgamı geçiyorsunuz niye bu kadar daha yatırıcam yatırımım zaten 5 hanelinin üstünde dedim, gelen bilgi bu yöndedir dediler en son dilekçelerime baktı ekran görüntüsü at dedi attım. Hesap ekstresi falan istedi, bunları 10 kere attığım halde hep başa sarıp durdu istekleriniz. Sinirden laf edip engelledim sanki sahte siteye yatırım yapmışım benden bir o kadar daha yatırmamı istediler gerçek 1xbet hesap mailinden iletilen numaradan. Keşke ekran görüntüsü alsaydım mesajlarıda sildim ama finans wp numarası duruyor mailde. Yatırdığım miktar diyelim 50 bin tl, 50 bin tl daha yatırmamı 100 bin olarak ekliyceklerini iletti bu isteğiniz normal bi istekmi? @1xBet DestekMerhaba
Aracı kurum ödeme yöntemi veya bankalardan kaynaklı olarak yöntemler zaman zaman geçici olarak pasife alınabilir.
Bu durumda ara ara kontrol ederek yöntem aktif olduğunda talep edilen gibi yatırım formu oluşturmanız gereklidir.
Ayrıca size gelen form açılması gerektiği iletilen maile durumu izah ediniz. Yöntemin ne zaman aktif olacağını sorabilirsiniz.
Yatırımınız zaten onaylanmış ve bulunmuş. Form açmanız iletilmiş. Bu durumda size gelen bilgilendirme maili üzerinden işlemi tamamlayabilirsiniz.
Burada izah ettiğiniz gibi yazıp, yöntemin aktif olmadığını manuel eklenmenin sağlanmasını talep edebilirsiniz...
İyi günler.
Ben bu sitede oynamayı bırakalı çok oldu aslında alt yapısı iyi ama Türkiyeye özel bilinçli yapılıyor gibi bazı şeyler11 gündür paramı geçiremediler. İnceleme sürüyo diyip gidiyolar şimdi ben bu kişiye küfür etsem ağzımı bozsam buraya gelip küfrediyosunuz ne biçim insansınız diyip beni burdaki insanlara kötülüycekler
Ekli dosyayı görüntüle 805029
adam 5 haneli yatırım yapmış yatırımı onaylamnmış bi zahmet panelden 2 dk ekleyiver adamın bakiyesini zahmet olcak 10 küsür gün geçmiş var ya tam küfürlüksün dicek bişey yok üstten üstten konuşuyo bide sizin bi tarafınızı kaldıranda suç sende haklısınMerhaba
Aracı kurum ödeme yöntemi veya bankalardan kaynaklı olarak yöntemler zaman zaman geçici olarak pasife alınabilir.
Bu durumda ara ara kontrol ederek yöntem aktif olduğunda talep edilen gibi yatırım formu oluşturmanız gereklidir.
Ayrıca size gelen form açılması gerektiği iletilen maile durumu izah ediniz. Yöntemin ne zaman aktif olacağını sorabilirsiniz.
Yatırımınız zaten onaylanmış ve bulunmuş. Form açmanız iletilmiş. Bu durumda size gelen bilgilendirme maili üzerinden işlemi tamamlayabilirsiniz.
Burada izah ettiğiniz gibi yazıp, yöntemin aktif olmadığını manuel eklenmenin sağlanmasını talep edebilirsiniz...
İyi günler.
Merhaba değerli üyemiz, sizlere mailden ,canlı destekten, telegram destek admini tarafından ve buradan konuyla ilgili bilgi verilmesine rağmen maalesef alternatif arayarak dolandırıcılara yazmışsınız, onlar da mail bilgilerinizi alıp size sahte mailden 1xbet gibi yazmışlardır, size parayı sahte siteye yatırdığınızı söyleyip yeniden yatırım talep edenler dolandırıcıdır, onlarla kesinlikle hiç bir bilgi paylaşmamanız gerekiyordu.Mail bana finans biriminin whatsapp numarasını yazdı onlara yazdım bi bu kadar daha yatırım yap toplam iki yatırımınıda ekleyelim dediler. Dalgamı geçiyorsunuz niye bu kadar daha yatırıcam yatırımım zaten 5 hanelinin üstünde dedim, gelen bilgi bu yöndedir dediler en son dilekçelerime baktı ekran görüntüsü at dedi attım. Hesap ekstresi falan istedi, bunları 10 kere attığım halde hep başa sarıp durdu istekleriniz. Sinirden laf edip engelledim sanki sahte siteye yatırım yapmışım benden bir o kadar daha yatırmamı istediler gerçek 1xbet hesap mailinden iletilen numaradan. Keşke ekran görüntüsü alsaydım mesajlarıda sildim ama finans wp numarası duruyor mailde. Yatırdığım miktar diyelim 50 bin tl, 50 bin tl daha yatırmamı 100 bin olarak ekliyceklerini iletti bu isteğiniz normal bi istekmi? @1xBet Destek
Bu sitenin brezilya ayağında da çok sıkıntı var. Bir çok şikayet var para yatırma ve çekme kısmında buraya yatircagima dinamoya veya tumbete atarım kafama rahatMerhaba değerli üyemiz, sizlere mailden ,canlı destekten, telegram destek admini tarafından ve buradan konuyla ilgili bilgi verilmesine rağmen maalesef alternatif arayarak dolandırıcılara yazmışsınız, onlar da mail bilgilerinizi alıp size sahte mailden 1xbet gibi yazmışlardır, size parayı sahte siteye yatırdığınızı söyleyip yeniden yatırım talep edenler dolandırıcıdır, onlarla kesinlikle hiç bir bilgi paylaşmamanız gerekiyordu.
Lüffen sadece resmi hesaplardan aldığınız bilgilere güvenin ve bu hesapların sizden yapmanızı istedikleri adımları takip edip bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz
1xbet destek ekibi
Şimdi detaylıca maili kontrol ettim mail adresleri farklı ama bu numaraya yazdığımda yatırım miktarımı direk doğru bildi ve olaydan haberi vardı sitenizde köstebek olabilir farklı bişey var anlayamadım yatırım miktarıda uçuk bişey değildi ama sizde çalışan insan benim parama niye göz diksin onun için haftalık yemek parasıyla eşdeğer. Burdan bi başka site bunu yapmış olsa yatırım miktarımı nasıl nokta atışı bilicek kimseye miktarı belirtmemiştim. Neyin içine düştüm ben böyle🤦🏻♀️ Sitenizde yetkisi olan biri benimle oyunmu oynuyor. Geri çekiliyorum artık, pes.Merhaba değerli üyemiz, sizlere mailden ,canlı destekten, telegram destek admini tarafından ve buradan konuyla ilgili bilgi verilmesine rağmen maalesef alternatif arayarak dolandırıcılara yazmışsınız, onlar da mail bilgilerinizi alıp size sahte mailden 1xbet gibi yazmışlardır, size parayı sahte siteye yatırdığınızı söyleyip yeniden yatırım talep edenler dolandırıcıdır, onlarla kesinlikle hiç bir bilgi paylaşmamanız gerekiyordu.
Lüffen sadece resmi hesaplardan aldığınız bilgilere güvenin ve bu hesapların sizden yapmanızı istedikleri adımları takip edip bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz
1xbet destek ekibi
Sitenin içinden iletişim kısmından mailleri teyit edebilirsiniz.Şimdi detaylıca maili kontrol ettim mail adresleri farklı ama bu numaraya yazdığımda yatırım miktarımı direk doğru bildi ve olaydan haberi vardı sitenizde köstebek olabilir farklı bişey var anlayamadım yatırım miktarıda uçuk bişey değildi ama sizde çalışan insan benim parama niye göz diksin onun için haftalık yemek parasıyla eşdeğer. Burdan bi başka site bunu yapmış olsa yatırım miktarımı nasıl nokta atışı bilicek kimseye miktarı belirtmemiştim. Neyin içine düştüm ben böyle🤦🏻♀️ Sitenizde yetkisi olan biri benimle oyunmu oynuyor. Geri çekiliyorum artık, pes.
Ekli dosyayı görüntüle 806774
Ekli dosyayı görüntüle 806779
Ekli dosyayı görüntüle 806780
Yatırım miktarımı nasıl bildi?Sitenin içinden iletişim kısmından mailleri teyit edebilirsiniz.
Dikkat! Dolandırıcılık Faaliyetlerine Karşı Uyarı ‼
📣Değerli Kullanıcılarımız, 📣
Son zamanlarda, bizimle neredeyse aynı isim ve benzer e-posta adresleri kullanarak dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan sahte Telegram kanalları ve e-posta adresleri tespit edilmiştir. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmanızı önemle rica ederiz.
💡Resmi İletişim Bilgilerimiz:
Web sitemizin 🔗İLETİŞİM (https://1xlite-589867.top/tr/information/contacts) kısmında yer alan resmi e-posta adreslerimizi kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
✉ Ödeme soruları:
о[email protected] ✔
✉Güvenlik Birimi:
[email protected] ✔
✉Genel sorgular:
[email protected] ✔
✉Finans departmanı:
[email protected] ✔
✔Orijinal Telegram Adresimiz: https://t.me/birxbetTR 📌
✔Resmi Adminlerimiz:
✔https://t.me/turkserm_1x
✔https://t.me/birxbetresmi
✔https://t.me/admiin_1x
✔https://t.me/destek_1x
Dikkat Edilmesi Gerekenler ❗❗:
Bizler, yatırımınızın askıda kaldığını belirterek sizden ek para yatırmanızı talep etmeyiz.
Dolandırıcılar, paranızın askıda kaldığını söyleyerek size IBAN numarası verip tekrar para yatırmanızı isteyebilirler. Bu tür taleplere kesinlikle itibar etmeyin.
Sitemizde yatırımlar, yalnızca yatırım sayfası üzerinden manuel olarak yapılır. Biz, hesap IBAN verip para yatırmanızı istemeyiz. 🚨
Sahte Telegram Kanalları ve E-posta Adresleri:
❌❗Sahte Telegram Kanalları:❗❌
❌https://t.me/teamdestek ❌
❌https://t.me/BirxbeTrteam ❌
Sahte E-posta Adresleri:
❌[email protected] (SADECE BİR ADET FAZLA ‘T’ HARFİ)
❌[email protected] (SONU GMAIL, DİKKAT!)
❌[email protected] (BİZİMKİ İLE TAMEMEN AYNI BAŞLIK SEÇİYORLAR. MAİLDEKİ BAŞLIĞI BİZİM RESMİ MAİL ADRESİMİZ SEÇTİKLERİ İÇİN ANLAŞILMIYOR.)
❌ [email protected] (AYRICA BU DOLANDIRICI DA SONUNU 1 GİBİ l HARFİ YAPMIŞ DİKKAT)
Gelen mail adresini tam görmek için tıklamalı ve emin olmalısınız.
Lütfen bu tür sahte hesaplara ve e-posta adreslerine itibar etmeyin. Güvenliğiniz için yalnızca resmi iletişim kanallarımızı kullanın.💙🤍
Teşekkür ederiz. 🙏🏻