Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artık Keyif Almıyorum

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
8,283
113
Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar hiçbir zaman kazanç odaklı oynamadım bu mereti.Biraz zaman geçireyim ve eğleneyim diye oynuyordum.

Bugün bulunduğum noktada artık keyif alamadığımı farkettim.Oynuyorum ama ne için bilmiyorum.

Eskiden güzel bonuslar olurdu slotlar sahte mi gerçek mi tartışmaları dönmezdi.Siteler çok nadir ödememezlik yaparlardı.Bu iş öyle bir hâl aldı ki artık kazanmak ve sorunsuz çekim yapmak başı başına bir stres haline gelmeye başladı.

Yatırım yöntemleri sürekli kapanıyor.Destek ekipleri haddiden fazla yüzsüzlük yapmaya başladı.Bunun gibi onlarca şeyle uğraşmaktan sıkıldım.Düşünün ya böyle jest olarak 5-10k bonus ekleyen siteler şimdi chate bağlanınca bile niye geldin der gibiler.Şu bir senede rahat 400.000₺ den fazla kazancımı çeşitli bahanelerle ödemediler ve an itibariyle o kadar soğudum ki bu olaylardan gına geldi yani sizlerin görüşleri nedir bu konuda ?

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,626
2,872
113
1xbette 10 gündür havale yatırımımı geçirmiyor benimde. İlgilenen kimse yok hiçbir çalışanın umrunda değil. Nereden oynucağımızı şaşırdık

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,626
2,872
113
5 haneliydi kimsenin umrunda değil 10 gündür 1xbet destek konusuna yazıyorum @1xBet Destek in tek yaptığı sorun yaşarsan şuna şuna yaz diyip forumdan çıkmak ne faydası var anlayamadım üstüne yardım da alamıyoruz güvendiğim tek site burasıydı burasıda aldı paramı gitti helal olsun

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar hiçbir zaman kazanç odaklı oynamadım bu mereti.Biraz zaman geçireyim ve eğleneyim diye oynuyordum.

Bugün bulunduğum noktada artık keyif alamadığımı farkettim.Oynuyorum ama ne için bilmiyorum.

Eskiden güzel bonuslar olurdu slotlar sahte mi gerçek mi tartışmaları dönmezdi.Siteler çok nadir ödememezlik yaparlardı.Bu iş öyle bir hâl aldı ki artık kazanmak ve sorunsuz çekim yapmak başı başına bir stres haline gelmeye başladı.

Yatırım yöntemleri sürekli kapanıyor.Destek ekipleri haddiden fazla yüzsüzlük yapmaya başladı.Bunun gibi onlarca şeyle uğraşmaktan sıkıldım.Düşünün ya böyle jest olarak 5-10k bonus ekleyen siteler şimdi chate bağlanınca bile niye geldin der gibiler.Şu bir senede rahat 400.000₺ den fazla kazancımı çeşitli bahanelerle ödemediler ve an itibariyle o kadar soğudum ki bu olaylardan gına geldi yani sizlerin görüşleri nedir bu konuda ?

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,294
6,580
113
Vallahi al bendende o kadar yatırım yapıyorum kazanç sağlayınca çekim gelene kadar canımdan can gidiyor güvendiğim sitelerde bile tedirginim.

polat383

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
110
23
18
Merhaba arkadaşlar,

Eskiden 50 TL yatırıp rahat 2 k çekerdim şimdi 5 5 yatırıyoruz bi yol yok😂

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,230
8,283
113
1xbette 10 gündür havale yatırımımı geçirmiyor benimde. İlgilenen kimse yok hiçbir çalışanın umrunda değil. Nereden oynucağımızı şaşırdık
orası da ölü site içi maillere dönüş yapılmıyor arama taleplerine suriyeli birini yolluyorlar

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
637
113
Everylerde oynasaydın çekim gelmedi derdin olmazdı

Yellow13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
350
83
Normal benim 2 yıldır hesapı kapattılar numara guncellemek isteyince kesinlikle muhattap yok türkiye temsilcileri taş,, k geçer gibi konuşuyor lar

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,346
7,712
113
Merhaba arkadaşlar,

Geçmiş olsun. Fazla yüksek oynama zevkine oyna.