Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Artık Film Koptu

Guestmcrap

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
863
250
63
Sadece merak ediyorum.
Benim gibi düşünen varmı diye uzun süredir kafa yoruyorum. Eskiden ölümden korkardım şimdi aksine huzurlu geliyor, eskiden kendime çok özen gösterirdim şimdi ise olması gereken neyse onu yapıyorum, bir kızla konuşuyorum yemin ederim mesajlaşmaktan sıkılıyorum. Düzenli öğün yemiyorum ne zaman acıkırırsam o zaman yiyorum.
Artık gezmek değilde evde yatmak iyi geliyor
Eskiden enerjiktim şimdi ağrımayan yerim yok
Yaş 25 bende film koptu..

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,074
1,738
113
Sadece merak ediyorum.
Benim gibi düşünen varmı diye uzun süredir kafa yoruyorum. Eskiden ölümden korkardım şimdi aksine huzurlu geliyor, eskiden kendime çok özen gösterirdim şimdi ise olması gereken neyse onu yapıyorum, bir kızla konuşuyorum yemin ederim mesajlaşmaktan sıkılıyorum. Düzenli öğün yemiyorum ne zaman acıkırırsam o zaman yiyorum.
tam benim şuan bu

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Git çalış kendine gelirsin yaş 34 şükür bitkinlik felan yok spor yap

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Sadece merak ediyorum.
Büyüyorsun sadece

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
2,789
113
prefrontal korteks kumar bağımlılığı sebebi beyindeki bölgeyi ele gecirir bi süre sonra normal yasantina devam edemzsin alkol uyuşturu dan daha tehlikelidir bu tüm sinir sistemini ele gecirir dogru karar vermeni normal psikolojide kalmani engeller yaşadığın şeyin sebebi bu kumarı bırakabilirsen o bölge normale donmeye başlar hayatina devam edebilirsin yoksa sittin sene böyle yaşarsın bi süre sonra zenginde olsan bu bölge zarar gördüğü için hiç mutlu olamazsin

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,356
7,373
113
prefrontal korteks kumar bağımlılığı sebebi beyindeki bölgeyi ele gecirir bi süre sonra normal yasantina devam edemzsin alkol uyuşturu dan daha tehlikelidir bu tüm sinir sistemini ele gecirir dogru karar vermeni normal psikolojide kalmani engeller yaşadığın şeyin sebebi bu kumarı bırakabilirsen o bölge normale donmeye başlar hayatina devam edebilirsin yoksa sittin sene böyle yaşarsın bi süre sonra zenginde olsan bu bölge zarar gördüğü için hiç mutlu olamazsin
Evet ben diyorum...... yemişiz bak bilim bile aynını diyo 😁😂

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
2,789
113
Senin o eskiden kemdine bakiyodum şimdi bakmiyorum dedigin şey fiziki etkisi bu bölge oyle bi yerdeki beynin tüm çalışma sistemini cokertiyo belli bi noktayı gectikten sonra kumarı birakma şansın % 1

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
2,789
113
paroksetin bu ilaci kullanican düzenli ama bi süre sonra kumar oynama istegi kaybolmaya başlayacak ondan sonrasi iradene kalmış

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,826
463
83
Arkadaşım aynıları bendede var yaşım 42 hayatta sevebileceğim birşeyler yoksa öyle oluyor saliyorsun

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,878
675
113
Sadece merak ediyorum.
biz ne bok yiyelim yaş 51

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
malesef artık yaşamak hep sorun stres hayat şarları ınsanların psıkolojısı ve en buyuk sorunumuz kumar bu lanet olası kumar hayatımızdan cıkmadıgı surece huzur sosyal hayat olmucak malesef

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,370
2,412
113
Sadece yaşın geçtiği için olgunlaşıyorsun

Madem iş güç yok kendini Allah yoluna ver

Ruhun ferahlasin bari

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
370
83
Benden hepinize öneri iyi kötü iş yapın sosyallesin insana en büyük terapi iş işin ne olduğu önemli değil inşaat olur işporta olur garsonluk olur ki bunların hepsini ve daha fazlasını yapmış biri olarak söylüyorum her iş her insan size mutlaka bir şey bı tecrübe katar hayatta başarılı olmak istiyorsanız 0 noktasından başlayın hayata herşey kumar değil kadın kız değil yaşamdaki en büyük gereklilik tecrübe bunu parayla alamazsın o yüzden gençliğimizi evde telefon başında yatarak heba etmeyin sosyallesin ne iş olursa yapın...

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
394
83
Cebinde paran varsa o sende gezmez paran yoksa her zsman senle ölüm

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,132
394
83
Hayeler ve hayatlar tamamı para çıkar

gokhanduran1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
502
113
Sadece merak ediyorum.
aslinda sana olan hic bisey yok. sadece kumar bagimlisisin