Beyler size başımdan geçen ufak bir olayı anlatayım. Bundan 7 sene güvenlik görevlisiyim gece nöbetine gittim betboo da takılıyorum o aralar betboo tempo ikisinde oynuyordum o yıllarda hesabıma 50 lira salladım kadin NBA de sabaha kadar huşu içinde kasami 350 yaptım sabah çıktım akşam tekrar nöbete gidecem uyumam gerek 24 saatten daha fazla ayaktayım çünkü. Geçtim eve aldım laptopu kucağıma geçtim yatağa çekim talebi vereceğim şeytan ya işte dur birde rulete gir dedi düz 400 500 yap çekersin hesabı.

Girdim abi masaya oh oh oh akıyor maşaallah ilk ten 400 oldu cikicam dedim yok 500 olsun 500 oldu dedim tamam kapatayım olurmu öyle devam 600 700 olsun ulan 750 oldu dur hadi geldik buraya kadar düz temiz 1000 olsun ha o yıllarda asgarî ücret 1000 kusur civarı zaten belki daha az neyse 850 oldu kasa 500 lirada ruletten koydum ama kapatmıyorum abi PC yi. Kazanıyorum çünkü nasıl kapatayım. Sonra masa bana bir döndü o zamanlar cahiliz tabi safız anasını nerden bilelim bu tür çakallıkları o 850 lira 5 dakka sürmedi sıfırlandı. İşte o gün anladım az cokbu işlerin neyle döndüğünü. Yani diyeceğim arkadaşlar sonsuza kadar kazanmak diye birşey yok kanaatkar olmalıyız biraz. Ha evet bağımlıyız duramıyoruz frenliyemiyoruz kendimizi ama bak 40 bin diyor yukarıdaki arkadaş sorsan cebinde belki 400 lira parası yoktur o nedenle dikkat etmeliyiz.
Son olarak şununla bitireyim bir Vegas atasözü derki "Kaybederken masadan kalkmak zordur ama kazanırken daha da zor"