- 42,718
- 12,609
- 113
👍Olmadı. Maaş yatarsa 1.30 a kadar rolling acarım yoksa sabaha kalır zaten yarın acarım.
👍Olmadı. Maaş yatarsa 1.30 a kadar rolling acarım yoksa sabaha kalır zaten yarın acarım.
hacı uçurdun sende ne yaptın ya yani 6 gol olmuş diye 60 gol olacagınımı sandın
sonradan söylemek kolay :dhacı uçurdun sende ne yaptın ya yani 6 gol olmuş diye 60 gol olacagınımı sandın
Sağol kardeşim bilgin içinhacı uçurdun sende ne yaptın ya yani 6 gol olmuş diye 60 gol olacagınımı sandın
Güzel bi vurgun yap artıkSağol kardeşim bilgin için
Kıramıyoruz şanssızlığıGüzel bi vurgun yap artık![]()
estagfurullah dost senin bilgin yanında bizimkinin ne lafı olurSağol kardeşim bilgin için
Eğer oynarsan ilk maç benden olsun muKıramıyoruz şanssızlığı![]()
Ayni sikinti bendede varKıramıyoruz şanssızlığı![]()
Knka yarına kaldı valla yatmadı maaşEğer oynarsan ilk maç benden olsun mu![]()
Bir gün döner diye bekliyorum amaAyni sikinti bendede var
Aynen bende oyle yaklasik 6 ay oldu sans diye bisey yok hele 2021de hic yok hep loseBir gün döner diye bekliyorum ama
Insallah guler aldıkları yeter terse donsun bahttımızAynen bende oyle yaklasik 6 ay oldu sans diye bisey yok hele 2021de hic yok hep lose
Ben kumarda insallah masallah kullanmiyorum ama umarim doner diyim.ayin 20sinde elime azda olsa oara gecicek bi terslik olmazsa o zaman deniycem sansimiInsallah guler aldıkları yeter terse donsun bahttımız
Sansın senle olsunBen kumarda insallah masallah kullanmiyorum ama umarim doner diyim.ayin 20sinde elime azda olsa oara gecicek bi terslik olmazsa o zaman deniycem sansimi
Seninlede olsun reco bu ara iyisin bayagi acildin 👍👍 ilk etkinligimde kazanirsam sana cekilissiz aticam bisiler 😏Sansın senle olsun
Eyw da benım acıldıgım yok reıs tutmuo gerıye gıdıoz sureklıSeninlede olsun reco bu ara iyisin bayagi acildin 👍👍 ilk etkinligimde kazanirsam sana cekilissiz aticam bisiler 😏