- 43,422
- 42,495
- 113
Yok yerli sigaraların pamuk kısmının içine mentol topu koyarlar sıkınca patlar ve aroma tadı verirElektronik sigara diyor sanırım
Yok yerli sigaraların pamuk kısmının içine mentol topu koyarlar sıkınca patlar ve aroma tadı verirElektronik sigara diyor sanırım
Marketlere Sor onlar bilirYok yerli sigaraların pamuk kısmının içine mentol topu koyarlar sıkınca patlar ve aroma tadı verir
Su mesaj tam bir bayanin yazacağı mesajdiMarketlere Sor onlar bilir
Şöyle ki talep eden ben değilim bu bir...Marketlere Sor onlar bilir
Cilek kokulu pecete var dost ilgilenirsenMerhaba arkadaşlar internet üzerinden sipariş verebileceğim güvenilir fiyatı uygun aromalı sigara satan bir site biliyor musunuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
alma da içme de dostum ben 6 ay kullandım ciğerlerim mahvoldu çok çok hızlı hasta ediyor insanı normal sigaradan 100 kat daha zararlıMerhaba arkadaşlar internet üzerinden sipariş verebileceğim güvenilir fiyatı uygun aromalı sigara satan bir site biliyor musunuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hangi ildesin izmirde heryerde varMentollü meyveli falan işte
Senin dediğin vozol arkadaş ondan bahsetmiyor reis.alma da içme de dostum ben 6 ay kullandım ciğerlerim mahvoldu çok çok hızlı hasta ediyor insanı normal sigaradan 100 kat daha zararlı
KKTC den ver KKTC sigara siparişi yaz ucuz alırsınMerhaba arkadaşlar internet üzerinden sipariş verebileceğim güvenilir fiyatı uygun aromalı sigara satan bir site biliyor musunuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
NeresiBildigim yer var dost sağlam
Telegram adresi @Emrahaydn4136Neresi
İnternetten alma dolandırılırsın istanbuldaysan kuzguncukta avakdolu bile sigara satan yer var söyleyebilirimMerhaba arkadaşlar internet üzerinden sipariş verebileceğim güvenilir fiyatı uygun aromalı sigara satan bir site biliyor musunuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Terea vozol gibi ürünlerde varMalrboro çift mentollü var elimde almak isteyenler ulaşabilir İstanbul Sultanbeyli’de yerimiz