http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkeoloji Bölümü Hakkında Düşünceleriniz

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,207
1,505
113
Valla arkadaşlar kaç gündür düşünüyorum calisiyorum yks ye girdim bu arkeoloji bölümünden ekmek cikarmi Samsun'da bu bölüm var birazda takilmaca olcak:))

kubilaygg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
953
68
28
dostum tarih yüksek lisans öğrencisiyim bak bende takılmak için arkeoloji okuyacaksan okuma:)

xerdemx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,068
465
83
Bu ülkede okul okumak bir işe yaramıyor :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,448
85,153
113
Benim 3 tane arkeoloji okumuş tanıdığım var biri bp de pompacı biri büfe açtı biride define arıyor siyanürlü çubuğuna kadar var bi vuramadı bizide gorurdu

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
ev arkadasim okuyordu arkeoloji 5seneden beri 1. si if yunanca falan sacma sapan bir suru ders var bildigin adamlar heykel anlatiyor lar

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,207
1,505
113
Karadeniz sadece omude var bu bölüm 4 yıllık puanım buna yeter AÖF işletme 4 yıllık mezunum bu 2 . Üniversite olcak kendimi yetiştirmek amacım biraz insan ilişkilerinde zayif kaldık

evrim45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
232
30
28
En iyi 2 ihtimalle polis yada bekçi olursun

alicireges

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
371
82
28
Okula gidip gelirken boşuna otobus parası vercen :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,448
85,153
113
Tarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozelde
Dostum kızma ama sana samimi bi akıl vereyim sırf üniversite okuyacağım diye bu bölümlere girme okuma gir çalış sabit bir yere hayatına emin ol daha çok katkısı olur

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,526
3,869
113
Tarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozelde
dostum sözelde pek iş yok yani okumadan önce aklında bir yer varsa girmek istediğin öyle oku derim, öğretmenlik dışında da sağlam iş bulamazsın hele 2 yıllık okumak için hiç okuma bence

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,975
1,273
113
Böyle bölümlerin iş olanağını çok az bitiren polis oluyor

Kadircankhrmn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,798
1,955
113
Dostum örgün olarak tarih açıktan da siyasal bilimler okuyorum sana tek tavsiyem özel bir ilgin yoksa ve çok sevmiyorsan tarih bölümüne bulaşma ben çok zevk alarak okuyorum ama sevmeyene zulümdür

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,207
1,505
113
Dostum kızma ama sana samimi bi akıl vereyim sırf üniversite okuyacağım diye bu bölümlere girme okuma gir çalış sabit bir yere hayatına emin ol daha çok katkısı olur
Hocam 9 yıldır çalışıyorum devam ediyom borcum harcın bitti farklı şeyler yaşamak istiyom 7_8 senedir kumar yüzünden çok sıkıntı çektim anla beni ustad