antik yunanca dersin var ilk senende haberin olsundostum tarih yüksek lisans öğrencisiyim bak bende takılmak için arkeoloji okuyacaksan okuma![]()
Kazı bilimi sonuçta gelirse içime sinerse devam ederizEn iyi 2 ihtimalle polis yada bekçi olursun
Tarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozeldeokuma kardesim
2 yıllık bolume gitme. Çaliş 4 yıllık git.Tarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozelde
Dostum kızma ama sana samimi bi akıl vereyim sırf üniversite okuyacağım diye bu bölümlere girme okuma gir çalış sabit bir yere hayatına emin ol daha çok katkısı olurTarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozelde
dostum sözelde pek iş yok yani okumadan önce aklında bir yer varsa girmek istediğin öyle oku derim, öğretmenlik dışında da sağlam iş bulamazsın hele 2 yıllık okumak için hiç okuma benceTarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozelde
Kanka sakın tarih yazma ilgin yoksa hele 3.sinif tarih okuyorum zor ama bi o kadar da zevkliTarih bolumude yetebilir puanım 2 yıllık tavsiye edebileceğiniz bölüm varmıdır sozelde
Reis osmanlıcayı verebildin miKanka sakın tarih yazma ilgin yoksa hele 3.sinif tarih okuyorum zor ama bi o kadar da zevkli
Hocam 9 yıldır çalışıyorum devam ediyom borcum harcın bitti farklı şeyler yaşamak istiyom 7_8 senedir kumar yüzünden çok sıkıntı çektim anla beni ustadDostum kızma ama sana samimi bi akıl vereyim sırf üniversite okuyacağım diye bu bölümlere girme okuma gir çalış sabit bir yere hayatına emin ol daha çok katkısı olur