seni ne zaman forumda gorsem ya biriyle dalga geciyorsun ya alayci fotograf atiyorsun. hakkin banlanmakSende bana taktın sayın shellec ne yazsam suç ne atsam suç
seni ne zaman forumda gorsem ya biriyle dalga geciyorsun ya alayci fotograf atiyorsun. hakkin banlanmakSende bana taktın sayın shellec ne yazsam suç ne atsam suç
zeka kupuTaksiye binip otogara git ordan şehrine git
?zeka kupu
3213213 kere uyardı çünkü seni adamSende bana taktın sayın shellec ne yazsam suç ne atsam suç
Attığın şeyler saçma olduğu için olabilir mi dostumSende bana taktın sayın shellec ne yazsam suç ne atsam suç
Shellac adminle yıllardir tanışıyoruz sinirine dek gelince acımadan banlıyor ama iyidir3213213 kere uyardı çünkü seni adam
yine helal olsun sabırlıymış. kaç konuda gördüm ömerbaba o fotoğrafı atma diye yorumunu![]()
Birdaha olmaz saygı ve sevgi ileAttığın şeyler saçma olduğu için olabilir mi dostum
peki adminim siz nasıl düşünüyorsanız.KraXLinho
Adam bilgi alıyor
Bir tane rapor yok para muhabbeti hakkında
olur ise biz müdahe ederiz dostum
Günün güzel geçsin
Dedemler var sadece onun yanına gidicem kankaAdamda 0 akraba neye güvenerek Antalya ya gidiyorsun para edecek hiç bir şey yok yanında 1 valiz geri dondugunde kimin yanına gideceksin