Dm kapalı olduğu için mi meto reisEger bana dm den ulasabılırsen yardım etmek ısterım dostum
Dm kapalı olduğu için mi meto reisEger bana dm den ulasabılırsen yardım etmek ısterım dostum
Adamın hası geldi kaybolunEger bana dm den ulasabılırsen yardım etmek ısterım dostum
Ulasabılırse ederımDm kapalı olduğu için mi meto reis![]()
Oturup sigara yakıp Bonanza oynardım manzara eşliğindeArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Yapma be reis dalga geçmeUlasabılırse ederım
Otostop çekArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Bak düşme ha metin seni düşürmeye çalışıyorEger bana dm den ulasabılırsen yardım etmek ısterım dostum
gönderme brader yalan söylüyor bırak göndermeUlasabılırse ederım
adamin zaten parasi yok neye dussun agaBak düşme ha metin seni düşürmeye çalışıyor
Sen anlamadın boşveradamin zaten parasi yok neye dussun aga
he simdi gordum. ucuz insanmisSen anlamadın boşver
Çok basit herkez dinlesin . Eğer ikamet ettiğiniz ilin dışında kaldiysaniz ve herhangi bir tarihte sigortanız varsa ... Mahsur kaldığınız ildeki SGK ya gidip buraya iş bulmak için geldim ancak bulamadım sokakta kaldım ikamet adresime geçiş istiyorum diyin size ücretsiz otogardan bilet alıp bindiriyorlarArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Sende bana taktın sayın shellec ne yazsam suç ne atsam suç