Teksas katliamı filmini izlerdim teldenArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Otostop dene dostArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Şarjım 25Teksas katliamı filmini izlerdim telden
Otobana çok uzaktayım dost 😂🥹Otostop dene dost
Bilet param olsa kumara yatırmam zaten ha bu sormuş olduğun hiçbir akraba da bende yokdostum yok mu abin ablan? dayin teyzen? halan amcan? kuzen arkadas? birinu ara destek iste. biletini kestir. belli ki kumara verdin bilet parasini
nasil yok laBilet param olsa kumara yatırmam zaten ha bu sormuş olduğun hiçbir akraba da bende yok![]()
Şuan 1tl bile yok cano insanlar zannediyor elime geçen parayı kumarda yiyorum öyle bir şey yok sıkıntı şurada elime hiç para geçmiyornasil yok la
Telefonu sat, biletini al kalan parayı 2 orana bas. Git telefonu geri al.Bilet param olsa kumara yatırmam zaten ha bu sormuş olduğun hiçbir akraba da bende yok![]()
Olduğun şehrin nakliyeciler sanayisine veya sebze meyve haline git durumu bildir memleket tarafına giden biri varsa yardımcı olacaktırArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Arkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Antalya'dan Konya'ya uzakta değil fazla ama işte otostop çekmeye bile çok uzak bir konumdayım onu geçtim elimde valiz var bu şehri de pek bilmiyorum bildiğin sk gibi kaldım buradaOlduğun şehrin nakliyeciler sanayisine veya sebze meyve haline git durumu bildir memleket tarafına giden biri varsa yardımcı olacaktır
Ne kadarlık bi yolda kaldın gerçektende yolda mı kaldın nerdesin nereye gidecen!?
Telefon para etmiyor 😂 elimde sadece teyp var anasını satayım nasıl duruma düştüm gülsemmi ağlasammı bilmiyorumTelefonu sat, biletini al kalan parayı 2 orana bas. Git telefonu geri al.
Kanka sadece fikir lazımBurdan ekmek çıkmaz sana dostum buradakiler sinyal yemiyor
Anladım bi kaç uygulama var yoldan alıyorlardı ödemeyi inince yapıyordum seni karşılicak kimse yok muAntalya'dan Konya'ya uzakta değil fazla ama işte otostop çekmeye bile çok uzak bir konumdayım onu geçtim elimde valiz var bu şehri de pek bilmiyorum bildiğin sk gibi kaldım burada
Eger bana dm den ulasabılırsen yardım etmek ısterım dostumArkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Yok kanka tek derdim memlekete dönmek ha döndükten sonra da aynı derde devamAnladım bi kaç uygulama var yoldan alıyorlardı ödemeyi inince yapıyordum seni karşılicak kimse yok mu
Eyvallah kral sadece fikir lazım kendi imkanlarımla gitmek istiyorum başka bir derdim yok düşünmen yeterEger bana dm den ulasabılırsen yardım etmek ısterım dostum