http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Yolda Kalsanız Ne Yaparsınız

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
66
28
Arkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
814
469
63
Kimsenin seni tanımayacağı bi cami önüne git dilen başka napacaksın ya da bi inşaata falan git 2-3 gün yevmiye ile çalış

nemtra00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
557
221
43
dostum yok mu abin ablan? dayin teyzen? halan amcan? kuzen arkadas? birinu ara destek iste. biletini kestir. belli ki kumara verdin bilet parasini

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
66
28
dostum yok mu abin ablan? dayin teyzen? halan amcan? kuzen arkadas? birinu ara destek iste. biletini kestir. belli ki kumara verdin bilet parasini
Bilet param olsa kumara yatırmam zaten ha bu sormuş olduğun hiçbir akraba da bende yok :)

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,806
2,054
113
Arkadaşlar şuan mesela ben yolda kaldım bilmediğim bir şekilde memlekete dönmem lazım ama ne aracım var ne bileyim böyle bir durumda ne yapardınız
Olduğun şehrin nakliyeciler sanayisine veya sebze meyve haline git durumu bildir memleket tarafına giden biri varsa yardımcı olacaktır
Ne kadarlık bi yolda kaldın gerçektende yolda mı kaldın nerdesin nereye gidecen!?

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
546
288
63

97 yapimi buyuk tuzak kurt russell basrolde aman diyim aman aman yanarsim hdjsjs

jantiexe

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
180
66
28
Olduğun şehrin nakliyeciler sanayisine veya sebze meyve haline git durumu bildir memleket tarafına giden biri varsa yardımcı olacaktır
Ne kadarlık bi yolda kaldın gerçektende yolda mı kaldın nerdesin nereye gidecen!?
Antalya'dan Konya'ya uzakta değil fazla ama işte otostop çekmeye bile çok uzak bir konumdayım onu geçtim elimde valiz var bu şehri de pek bilmiyorum bildiğin sk gibi kaldım burada

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,806
2,054
113
Antalya'dan Konya'ya uzakta değil fazla ama işte otostop çekmeye bile çok uzak bir konumdayım onu geçtim elimde valiz var bu şehri de pek bilmiyorum bildiğin sk gibi kaldım burada
Anladım bi kaç uygulama var yoldan alıyorlardı ödemeyi inince yapıyordum seni karşılicak kimse yok mu