- 5,745
- 3,779
- 113
Bir konuda yardım isteyecegim
oynamıyorumda yardımcı olabileceğim birşeyse olurum 18 yıl oynadımBir konuda yardım isteyecegim
aynen agartha swsi yeni açıldığında raven harp bi wari bi cc pri bırakıyoduk wariye ap sc basıyordum gb pahalı olduğu için slottan gelen coin ve çöpler genie masrafına geriye kalan ms md ii ib shard tertemiz cebe indiriyordum millette benim günde kazandığım parayi kazanmak için 12 13 saat amele gibi çalışıyodu sonra bide ben anlatınca yok oyundan paramı kazanılır diye beni hor görüyodu enayiler kendileri 12 13 saat askari ücrete kölle izaara gibi çalışıp kendilerini lüks holding sahipleri saniyolarEvde boş oturan çalışmayan insan için güzel gelir kaynağı olabilecek bir oyun
Al boz. Neyin yardımını istiyorsunArkadaşlar GB alıp bozucaz 2 dakika
Siteden razer gold alsam başka yere mi satayımrazer gold varsa orda onu al sat gb ile uğraşma. ayak üstü dolandıralacaksın
gb al sat razer golda göre daha az zarar verebilir ama guvenılır olması ıcın razer al daha mantıklı işin garanti olsunArkadaşlar buradan bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine, Oyuneks e yatırım yap Knightta Gb al sonra geri sat dedi, dediğini yaptım ama knightta çarım olmadığı için GB siparişini verince teslim edemiyorlar . ne olacak şimdi Şu işi bir çözelim bakiyem 830₺
Kanka GB yi alamıyorum ki char yok bende bilgisayar yokgb al sat razer golda göre daha az zarar verebilir ama guvenılır olması ıcın razer al daha mantıklı işin garanti olsun