Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaslar Kniğht Oynayan Var Mı

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,030
4,424
113
Hayatımızı skt zamanında

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Zamanında çok oynadık ama pc bozulunca bıraktık mecbur

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Evde boş oturan çalışmayan insan için güzel gelir kaynağı olabilecek bir oyun

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
Evde boş oturan çalışmayan insan için güzel gelir kaynağı olabilecek bir oyun
aynen agartha swsi yeni açıldığında raven harp bi wari bi cc pri bırakıyoduk wariye ap sc basıyordum gb pahalı olduğu için slottan gelen coin ve çöpler genie masrafına geriye kalan ms md ii ib shard tertemiz cebe indiriyordum millette benim günde kazandığım parayi kazanmak için 12 13 saat amele gibi çalışıyodu sonra bide ben anlatınca yok oyundan paramı kazanılır diye beni hor görüyodu enayiler kendileri 12 13 saat askari ücrete kölle izaara gibi çalışıp kendilerini lüks holding sahipleri saniyolar :DD:

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Valla çok güzel oyunda vakit lazım eskiden 7 24 oynardık pazar felan yapardık ama şimdi iş güç çoluk çocuk vakit kalmıyordu en fazla etkinliklere giriyoduk oda tabi bi işe yaramıyordu destanda zamanında sağlam karakterim vardı ama hep tek tabanca takıldığım için pek keyif almadım warrior oynamak zor malesef

Mehmet12332

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
72
46
18
Bende sitelerin gazabından sıkıldımm knight online a başlayım diyorum uzun vadeli :))) 2015-2020 aktif oynadım Güzel oyun

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
Arkadaşlar buradan bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine, Oyuneks e yatırım yap Knightta Gb al sonra geri sat dedi, dediğini yaptım ama knightta çarım olmadığı için GB siparişini verince teslim edemiyorlar . ne olacak şimdi Şu işi bir çözelim bakiyem 830₺

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
razer gold varsa orda onu al sat gb ile uğraşma. ayak üstü dolandıralacaksın

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,472
1,401
113
Arkadaşlar buradan bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine, Oyuneks e yatırım yap Knightta Gb al sonra geri sat dedi, dediğini yaptım ama knightta çarım olmadığı için GB siparişini verince teslim edemiyorlar . ne olacak şimdi Şu işi bir çözelim bakiyem 830₺
gb al sat razer golda göre daha az zarar verebilir ama guvenılır olması ıcın razer al daha mantıklı işin garanti olsun