Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Diş Kliniği

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Dis ağrisi zor geçmiş olsun valla gece actirmistim ben kliniği doktora kivrandim duramadimda

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Artık tüm diş ağrılarımız bitti.

Bitene kadar geçen süreç kabir azabıydı.

Hele birde gece başladıysa... Yaşayan bilir.

Şimdiki aklım olsaydı geceleri dişim ağrısaydı hemen diş acile gider o bölgeyi uyuşturur sabah randevuya geçer orayı ya kanal ya da çektirir eve gelir yatar uyurdum.

Ama asla böyle bir diş ağrısı çekmezdim.

Arvelesle midemi az daha deleceğim günler vardı ama bunun daha kolayı var ağrıyan yeri uyuştur sabah dişçiye git hemen çözsün seni.

Hele sabah tekrar ağrıyor ya, o dişçiye o ağrıda gidip senin ağrını sonsuza dek alıyor öğlen uykusu çekiyorsan organızm gibi bir his geliyor adama.

Akşamına bira çekiyorsun o daha büyük bir haz.

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,619
964
113
Arkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
1 ay önce çekime 1000 kanala 3750 verdim mazejik iç ağrı için

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
328
63
Arkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
Al bundan 2-3 fıs ağrının olduğu yere sık

Ekli dosyalar