- 4,025
- 1,762
- 113
Arkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
Sigortan yoksa bakmazlar tabiArkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
Karanfil yağı al aktardan dua et sonraArkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
Bro karanfili dişimin arasına koydum zaten fayda etmiyoKaranfil yağı al aktardan dua et sonra
Adam yağı demişBro karanfili dişimin arasına koydum zaten fayda etmiyo
Karanfil tarlasında 2 tur atArkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
Bro yağı yokki şuanda elimdeAdam yağı demiş
Adam aktara git demiş kanka bir şekilde uyu sabah Git alBro yağı yokki şuanda elimde
Bro ortalama Kanal tedavisi ücreti nekadar biliyormusun dış klinigindeAdam aktara git demiş kanka bir şekilde uyu sabah Git al
Min 3500 max 7kBro ortalama Kanal tedavisi ücreti nekadar biliyormusun dış kliniginde
Konu açmak yerine Google da çok çaresi var2 3 tane Karanfili iyice çiğne ez bak nasıl uyuşuyor kısa ama etkili çözüm
Dostum tek kanal cift kanal muhabbeti var kanal ustune dolgu 3500e bulursun , mamak tarafinda bulut dent var ismimi verirsen hem indirim yapar hemde temiz is cikarirArkadaşlar dişim çok ağrıyo fakat devlete gittim hastaneye sigorta yok diye muayene etmedi özel diş kliniklerinde bitane diş için kanal tedavisi ücreti nekadar ortalama Ankara'da borç harç bulup gidecem mecbur duramıyorum
İsmini dm den at arkadaş aDostum tek kanal cift kanal muhabbeti var kanal ustune dolgu 3500e bulursun , mamak tarafinda bulut dent var ismimi verirsen hem indirim yapar hemde temiz is cikarir
Bro sana zahmet özelden atarsmnDostum tek kanal cift kanal muhabbeti var kanal ustune dolgu 3500e bulursun , mamak tarafinda bulut dent var ismimi verirsen hem indirim yapar hemde temiz is cikarir
Mamak belediyse taraflarinda burasi , uzak dersen baska yerlerde var ama fiyat kalite olarak su an 1. Tercihimiz burasiBuyur burdan yakEkli dosyayı görüntüle 827216