Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşlar Dikkat Edin Lütfen

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
İcrada olanlar arkadaşlar dikkat edin evinize hukuk bürosundan geliyorlarmis gibi dolandicirilar gelebilir bana geldiler bi adamla bi kadın adam telefonundan polis telsizi açtı bi kısmını verin dedi elden bende yok dedim iyi ozaman bekleyin dedi evinize kamyon gönderiyoruz dedi dolandırıcıydı dikkat edin

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,646
1,410
113
İcrada olanlar arkadaşlar dikkat edin evinize hukuk bürosundan geliyorlarmis gibi dolandicirilar gelebilir bana geldiler bi adamla bi kadın adam telefonundan polis telsizi açtı bi kısmını verin dedi elden bende yok dedim iyi ozaman bekleyin dedi evinize kamyon gönderiyoruz dedi dolandırıcıydı dikkat edin
2 Tokat sallayamadinmi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Banada yaptılar bi ara

aliakarca13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,020
464
83
böyle olaylara anca akilsizlar düşer kanka

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,459
2,333
113
seneler önce bizede geldiler annem evde tekmiş. İmza felan atmaniz lazım demişler. Annemde dayımı aramış. Dayım demiş sakın biyere imza atmiyorsun ben geliyorum demiş. Adamlar dayımın geleceğini öğrenince annemden apar topar gitmişler daha sonra ugrayalım acil biyere gitmemiz lazım diye. Sonra bu bize gelenler 1 hafta sonra haberlere çıkmış dolandırıcılar yakalandı diye. Çok kisiyi dolandirmislar