- 42,718
- 12,609
- 113
Saka gbı yemınleBlr kez daha hatırlatma babında aradım kendi paranı isterken utanır olmuşuz aradimda 250 yolladı acil borçlara vermiş sonuçta 500 u borç olarak almış benden parayı kaybetseydi bile bu kadar takılmazdim
Saka gbı yemınleBlr kez daha hatırlatma babında aradım kendi paranı isterken utanır olmuşuz aradimda 250 yolladı acil borçlara vermiş sonuçta 500 u borç olarak almış benden parayı kaybetseydi bile bu kadar takılmazdim
Senin gibi güzel insana bunu yapan hayat bize ne yapmaz dost.Rahmetlinin bi sözü vardı "Oğlum insanı tanımak için borç ver tanırsın" derdi .Sağolsun dinledik bu zamana kadar dediği gibi hepsini tanımış oldum ama sıkıntı vere vere bende kalmadıYaptı ödeme 250 mi geri yolladı sonra yine yollarmış acil ödeme varmış bu nasıl bir ayıp
O senin kalbinin guz3lligi kötüsüyle karsilastirmasin allah dagitmak paylaşmak kadar güzel şey yok böyle gördük büyüdük dedemin sofrası hiç boş kalmazdı boş kalsa sana yemin 'le yoldan araba çevirir misafir ederdi bunları gördük büyüdük sağlık olsun napalim hayatta herşey varSenin gibi güzel insana bunu yapan hayat bize ne yapmaz dost.Rahmetlinin bi sözü vardı "Oğlum insanı tanımak için borç ver tanırsın" derdi .Sağolsun dinledik bu zamana kadar dediği gibi hepsini tanımış oldum ama sıkıntı vere vere bende kalmadı![]()
Kac yıllık arkadasındı reısO senin kalbinin guz3lligi kötüsüyle karsilastirmasin allah dagitmak paylaşmak kadar güzel şey yok böyle gördük büyüdük dedemin sofrası hiç boş kalmazdı boş kalsa sana yemin 'le yoldan araba çevirir misafir ederdi bunları gördük büyüdük sağlık olsun napalim hayatta herşey var
Güven gerçekten o kadar önemli bişey ki ben çok geç farkına vardım, hissettiğimiz tüm değerlerden üstün gerçekten ve ne yapsan yerine koyamıyosunKlasik kumarbaz dostlugu normal karsilamak lazim.
Bu hususta kaybedilen sadece para degil.
Guven.
10 reco belki fazlaKac yıllık arkadasındı reıs
Kesinlinle abi. Kaybolan guvenin yerini hic bir sey doldurmuyorGüven gerçekten o kadar önemli bişey ki ben çok geç farkına vardım, hissettiğimiz tüm değerlerden üstün gerçekten ve ne yapsan yerine koyamıyosun
Cok yazık10 reco belki fazla