- 838
- 268
- 63
Bu tarz paylaşım yapani banlamak lazım site elemanı bunlar dolandırıcıyim diye bağırıyor resmen.
Yav kardesim ne sacma bi mutluluk arayisindasin . Parani o gavatlaraa hibee edeceginee git birsuru sma li hastaa yavrucaklarimiz var onlaraa bagislaa bi yaraya merhem ol .bence denenir, yatırım yaptıktan sonra dolandırıldığını anlayıncaya kadar geçen süredeki mutluluk hatırına ben deneyeceğim dostlar. 1 saat olsa mutlu olayım....
Bende 15k yaptım ama emin olamadım siteyeGüvenilir mi ben yaptım yatırım yapayım mı çeken var mı acaba
Valla cok guzel bi onerii babus adminlerim degerlindirse bunlarin yuzunee insanlar parasini kaptiriyorrr bilmedigi icinBu tarz paylaşım yapani banlamak lazım site elemanı bunlar dolandırıcıyim diye bağırıyor resmen.
Ne kandırıyorsun milleti a.ccoguuBen ikna oldum
Yav dostum yaptigin birsey yok o sitedeee kaybetme olasiligin yok sana oyle soyliyim dene istersen kaybedemezssin tuzak bu sakin yatirmayin mallar kervaninaaa konvoy olma uzadi iyoce xDBende 15k yaptım ama emin olamadım siteye
Ya bi sektor get out ibine vurayim dibineYap ben ödeme aldım 15 dk da gönderdiler
Bro sen ciddiye almışsın baya ama tabiki yapamayacağım öyle bir şey dalgasına yazdım. Eyvallah ama yinede sağol gecen güzel olsunYav kardesim ne sacma bi mutluluk arayisindasin . Parani o gavatlaraa hibee edeceginee git birsuru sma li hastaa yavrucaklarimiz var onlaraa bagislaa bi yaraya merhem ol .
Sen otistikmisin evladım beyin geriliği var büyük ihtimalle sende1000 lira deneme bonusu veriyor 15k yap 1.5k yatır 16500 çek
Eyww. Anladim kral cansin seninde gecen hayirli sansin bol olsun .Bro sen ciddiye almışsın baya ama tabiki yapamayacağım öyle bir şey dalgasına yazdım. Eyvallah ama yinede sağol gecen güzel olsun
Valla oylee kardesim . Bu siteleree prim veremeyelim ya kimse yatirmasin biraz mantikli olalim yaa sartlari okudugun zaman anlamalisin ya boylee bir guzelligi kim kime yapar bu devirdee dusmeyin ahmetlerim dusmeyin yavv . Mantikk birazcik fazla deil .Sokakbet, willbet, bir de bu cıktı. Bunlara inanmayın. Hala daha konusunu açanlar var. Bu sitelerin konusunu açanlar ya site elemanı milleti soymaya çalışıyor ya da harbiden ........
lisans sahtee la
Ciddi misin sen vay canınalisans sahtee la
Arkadaşlar oyun hic boşa bile atmadı. Konusunu açan arkadaş eğer yatırım yapacaksan yaz no vereyim yatirim yap yerime yarı yarıya1000 lira deneme bonusu veriyor 15k yap 1.5k yatır 16500 çek