- 394
- 108
- 43
Zaten kaybetme sansin yok heuehuehee3 dkda 19 bin yaptık şimdi sıra ebubekir siddikoglunu bulmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 894513
Zaten kaybetme sansin yok heuehuehee3 dkda 19 bin yaptık şimdi sıra ebubekir siddikoglunu bulmakta.
Ekli dosyayı görüntüle 894513
Güzel duygu keşke her zaman böyle olsa bonusa girmesine bile gerek kalmıyor farmla yükseliyor bakiye.Zaten kaybetme sansin yok heuehuehee
İbo, yatır sonra aç konuyu1000 lira deneme bonusu veriyor 15k yap 1.5k yatır 16500 çek
Sürekli aynı konular isimler değişip duruyor bence de konu kilit site elamanı belli boşuna kimse dolandırılmasin.1000 lira deneme bonusu veriyor 15k yap 1.5k yatır 16500 çek
Seni direk savcılığa veririm bak 😃1000 lira deneme bonusu veriyor 15k yap 1.5k yatır 16500 çek
Gardaş sen bana at o mutluluğu ben veririm sana geri benden 20k alacakmış gibi bir hisse kapıl sen o süre içersinde de mutlu ol olmaz mı 😃bence denenir, yatırım yaptıktan sonra dolandırıldığını anlayıncaya kadar geçen süredeki mutluluk hatırına ben deneyeceğim dostlar. 1 saat olsa mutlu olayım....
Olurdu gardaşım ama sen şimdi bütün sırrı açık ettin o neden le olmaz dahaGardaş sen bana at o mutluluğu ben veririm sana geri benden 20k alacakmış gibi bir hisse kapıl sen o süre içersinde de mutlu ol olmaz mı 😃
Aynısı 26 k oldu kasa😂Sakın arkadaşlar sakın 😂Ekli dosyayı görüntüle 894533
Yormayın olm adamıHangi site onuda yazsaydın reis
Bir gün sağlam sitede şöyle şansın dönmesini istiyorum çok mu 😂😂Aynısı 26 k oldu kasa😂