Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Güler

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,542
2,687
113
Fenerbahçeli ne vayvansubi
Kıskanmak olarak değil ama fizyolojisi 14-15 yaşındaki çocuklarınki gibi duruyor. 20 yaşında olmasına rağmen de hala çoluk çocuk muamelesi yapılıyor kendi kulübünde bile. Hadi Arda, başarırsın Arda falan deniyor. Halbuki Bellingham'la aralarında 1 yaş fark var

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,920
788
113
dortmunda çok yakışır bu çocuk inşallah realde kalıp kulübede heba etmez yeteneğini

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,677
1,922
113
Kıskanmak olarak değil ama fizyolojisi 14-15 yaşındaki çocuklarınki gibi duruyor. 20 yaşında olmasına rağmen de hala çoluk çocuk muamelesi yapılıyor kendi kulübünde bile. Hadi Arda, başarırsın Arda falan deniyor. Halbuki Bellingham'la aralarında 1 yaş fark var
Bernardo silva fizigi var ardada, bellinghamda da ibrahimovic. Insan oldugu icin farkli fizyolojiler olabiliyor. Messi bizden çıkmazdı bu zihniyet yüzünden

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Gidin almanyaya nowitzkiye sallayin cukunuzu keserler, sirbistanda djokovice salla kazik sokarlar ispanyada gasola agzini acamazsin. Bizde ize o soyle bu boyle cart curt falan filan hep bir gevseklik hep bir hasetlik fesatlik yani dunyadaki insanligin kanalizasyonu gibi bir yer
Ne anlatıyon

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,542
2,687
113
Bernardo silva fizigi var ardada, bellinghamda da ibrahimovic. Insan oldugu icin farkli fizyolojiler olabiliyor. Messi bizden çıkmazdı bu zihniyet yüzünden
Ben sana defalarca demedim mi benle muhatap olma diye. Algın mı kıt senin Atatürk düşmanı şerefsiz

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,542
2,687
113
aynen öyle her insan kaslı güçlü iri yarı obez olmak zorunda değil
Realin hücum üçlüsünde çok sayıda süperstar olduğu için sağ kanat forvette süre almakta sıkıntı çekiyor. Orta sağa üçlüsü için de biraz fazla çıtkırıldım kalıyor. Zaten mevkisi de orası değil

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,410
3,592
113
Türk milleti öyle böyle kıskanç değil görüyorum twiterda milletin g*tü yanıyor, bugün Real madrid arda sayesinde maç kazanıyor tüm madrid onu konuşuyor gurur duymamiz gereken yerde yok Orkun bunun kadar konuşulmuyor yok kerem bunun kadar konuşulmuyor konuşulmaz tabi aw biri dünyanın en başarılı en büyük takımında oynuyor digerleri Portekiz liginde oynuyor ki onları kotulemiyorum onlarda bizim kardesimiz ama iki takım arasında iki lig arasında ciddi fark var

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Türk milleti öyle böyle kıskanç değil görüyorum twiterda milletin g*tü yanıyor, bugün Real madrid arda sayesinde maç kazanıyor tüm madrid onu konuşuyor gurur duymamiz gereken yerde yok Orkun bunun kadar konuşulmuyor yok kerem bunun kadar konuşulmuyor konuşulmaz tabi aw biri dünyanın en başarılı en büyük takımında oynuyor digerleri Portekiz liginde oynuyor ki onları kotulemiyorum onlarda bizim kardesimiz ama iki takım arasında iki lig arasında ciddi fark var
Adamsın aradığım yorum