Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arayan Numarayı Nasıl Engelleyebilirim

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,526
9,409
113
Selam beni namussuzun teki whatsapptan telefondan smsten engelledi ve telefonunu başkasından aradığımda telesekreter açıyor otomatik ve bu numaraya ulaşılamıyor daha sonra deneyin diyor ben bu namussuza nasıl ulaşabilirim whatsappta aktif bana fake whatsapp numarası lazım

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,654
4,529
113
Selam beni namussuzun teki whatsapptan telefondan smsten engelledi ve telefonunu başkasından aradığımda telesekreter açıyor otomatik ve bu numaraya ulaşılamıyor daha sonra deneyin diyor ben bu namussuza nasıl ulaşabilirim whatsappta aktif bana fake whatsapp numarası lazım
Smsonay dan al

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,678
113
Telefononaydan Tayland numarası ala bı numara 136 tl

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Kanka sen niye böyle boş işlerle uğraşıyon

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,659
3,824
113
Biz bu numaralara 30 liradan alıyoz adam konu acmıs

atabay123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
383
63
beyler sms onay için hangi siteyi önerirsiniz bi sürü site çıkıyo dolandıcıda varmı bunlarda

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,372
14,761
113
Kendine gel artık kendineeee 2026 ya giricez aw

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
15 bin için falan adam mı öldürülür adam vurmayı falan kuş vurmak sanıyor millet🤣