http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arayan Numara Hakkında

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Sabah bir numara aradı aylar önceden kalma kayıp bonusu hakkınız mevcut 2500 kayıp yaşamışım sözde 375tl kayıp bonusunuz hesabınızda giriş yapıp kullanabilirsiniz falan dedi site ismi olarak vetobet tarzı bir şey söyledi sesi buğulu geldiğinden site ismi tam anlamadım böyle bir site hiç hatırlamıyorum ben bilen varmı burayı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,149
23,601
113
Sabah bir numara aradı aylar önceden kalma kayıp bonusu hakkınız mevcut 2500 kayıp yaşamışım sözde 375tl kayıp bonusunuz hesabınızda giriş yapıp kullanabilirsiniz falan dedi site ismi olarak vetobet tarzı bir şey söyledi sesi buğulu geldiğinden site ismi tam anlamadım böyle bir site hiç hatırlamıyorum ben bilen varmı burayı
Venteddetobet

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Retrobet derken vetobet gibi anlaşılabilir
kafede oturuyordum, kadına vetobet doğru mudur dedim evet dedi ama öyle bi site yok ben bulamadım hatta allaalla ben hatırlamıyorum hiç dedim kayıp bonusu süresi geçmiştir boşa oynamayalım dedim kadında ben kontrol edeyim onu whatsapptan donecegim dedi bidaha donen eden olmadı para da vardı 300 lirayı salla dedim şimdi kasayı sıfırlayınca aklıma geldi

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,928
113
Google geçmiş sayfalarına gir istersen ordan bulursan bulursun hangi sitelere girdigin belli olur

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Ben aradim la islettim seni