http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aranızda Bilgisayardan Anlayan Var Mı 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,154
20,688
113
saahıbınden falan baktım 5 7k arasına satıyorlar saglamını
5k verip tamır etmek mantıkklı mı sence ?
ben tamıratın malıyetı ııcn konustum. 5k para verecek sonucta.
üstüne 10 daha koyup yenı model bı tane alır. hic para vermezse,saglam olsa kulllansın elbette. ama 5k vermek sacmalık
Adam zaten 5 k vermemek için fikir almak için konu açmış elbette piyasada değeri oysa verilmez o para yatırmak için akla mantığa tabi ki sığmıyor o ayrı bisey

mertkucukdoruk

mertbrz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
127
43
Merhaba arkadaşlar
Lenovo z500 IdeaPad leptobum var , ekran parlaklığı en sonda olmasına rağmen ekran birden karardı görüntü var ama çok soluk , bilgisayarcıya verdim 5 bin ₺ masraf var dedi geri aldım açıkçası ekranı açar açmaz fiyat vermesi tuhafıma gitti internetten baktım bir çok kişinin başına gelmiş bir şekilde ayarlardan falan düzelmiş ama ben beceremedim
Sizce sorun nedir bilgisayarcıya o miktar verilir mi teşekkür ederim cevaplar için.
Kankam ekranda sorun var ekran kartı ile alakalı değil

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,337
7,892
113
Kankam ekranda sorun var ekran kartı ile alakalı değil
Ama şöyle mesela ekran parlaklığı sonda ve ben en aza aldığımda bile o parlaklık azalmıyor o kafamı karıştırdı güncellemeleride yaptım ekranda bir sorun olsa en azından parlaklığı kıssak dahada kararmazmı

mertkucukdoruk

mertbrz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
127
43
Ama şöyle mesela ekran parlaklığı sonda ve ben en aza aldığımda bile o parlaklık azalmıyor o kafamı karıştırdı güncellemeleride yaptım ekranda bir sorun olsa en azından parlaklığı kıssak dahada kararmazmı
Ama şöyle mesela ekran parlaklığı sonda ve ben en aza aldığımda bile o parlaklık azalmıyor..
Tamam işte ekran da sorun

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,337
7,892
113
Ama şöyle mesela ekran parlaklığı sonda ve ben en aza aldığımda bile o parlaklık azalmıyor..
Tamam işte ekran da sorun
Evet haklıymışsın şimdi bir bilgisayarcı ile daha konuştum oda aynı şeyi dedi 40 dolar ekran dedi 500 de ben alırım dedi oraya götüreceğim Eyvallah dostlar teşekkür ederim.
Konu kilit @Daimon sorun çözüldü 🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...