- 2,010
- 1,063
- 113
Cümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklı
önce ben bırakayım
10 yaşında mısın yoksa doğruyu söyle Nasıl bilmezsin ne agailk defa duyuyorum selamlar
Aleyküm selamilk defa duyuyorum selamlar
Şuan müzik listemde dolu ve normal yaşantımda dinliyorum yoksa siz dinlemiyormusunzCümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklıönce ben bırakayım
Vay be genclik günlerimiz ne güzeldi o yıllarCümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklıönce ben bırakayım
40 yaşına merdiven dayadık. Bu hangi dönemin parçasıymış kaçırmışız. Hayatımın boşa giden günlerini geri istiyorum.Cümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklıönce ben bırakayım
10 yaşında mısın yoksa doğruyu söyle Nasıl bilmezsin ne aga
Saka olsunilk defa duyuyorum selamlar
Testosteronun düşmüş senin genç. Git kontrol ettir, vitamin al.Cümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklıönce ben bırakayım
tamam bu tarz dinledik şahit olduk ama illa efecan' dan olmadı bu şarkıSaka olsun
Cümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklıönce ben bırakayım
Hokşggıkkilk defa duyuyorum selamlar
HokşggıkkHokşggıkk
Saçma sapan şarkılar 😄😂🤣Cümleten sa, bunlarla buyuyenler bilirler ki gerçek duygular bu parçalarda saklıönce ben bırakayım
sen bitmişsin üzüldüm halineŞuan müzik listemde dolu ve normal yaşantımda dinliyorum yoksa siz dinlemiyormusunz