http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba Kredisi

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Valla açıkçası şu ortamda araba alsam yediğim kazığın acısı 10 yıl geçmez normalden 5 kat fazla veriyorsun adam 5 yıl önde aldığı arabayı tepe tepe kullanıyor 5 yıl sonra kar ederek satıyor Türkiye haricinde başka ülkede olabilecek bir şey değil
Kar ederek satıyor demek doğru değil adamın aldığı para zaten enflasyona karşı eriyor gidiyor.
Fiyatlar çok yüksek doğru ama bu fiyatların düzelmesi 5 6 ayla 1 yılla olacak şey değil. Faiz 19% açıklanan enflasyon 14% ki asıl enflasyonu en az 40tır. Bugün 100k olan araç 2 aya 120 130 olur 1 sene sonra 200 olur piyasanın düzelmesini beklemek hayalden başka bir şey değil şu ekonomik şartlarda

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Geçiniyorum diyen kendini kandırıyor kral milletin bir değil 10 tane bankaya hayvan gibi borcu var. Kredi kartı kullanımı kredi kullanımı almış başını gitmiş millet 2 yıllık krediyle telefon alıyor öyle gecinmenin ak
Türkiye£de 500k haciz dosyası var şu an çalışanların %70 i de asgari ücretli 4k maaş alan adam hayatım kurtuldu sanıyor ülkede gerçektan yazık günah bir de utanmadan pembe tablolar çiziyorlar

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Türkiye£de 500k haciz dosyası var şu an çalışanların %70 i de asgari ücretli 4k maaş alan adam hayatım kurtuldu sanıyor ülkede gerçektan yazık günah bir de utanmadan pembe tablolar çiziyorlar
Geçen bir dayı gördüm Twitter'a videosu düşmüş 13 yıldır aynı kazağı giyiyorum ekonomi gayet iyi falan diyordu :) ironi de yapmıyordu en son çevresinden dayak yicegini düşünüp kaçıp gitti

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Kar ederek satıyor demek doğru değil adamın aldığı para zaten enflasyona karşı eriyor gidiyor.
Fiyatlar çok yüksek doğru ama bu fiyatların düzelmesi 5 6 ayla 1 yılla olacak şey değil. Faiz 19% açıklanan enflasyon 14% ki asıl enflasyonu en az 40tır. Bugün 100k olan araç 2 aya 120 130 olur 1 sene sonra 200 olur piyasanın düzelmesini beklemek hayalden başka bir şey değil şu ekonomik şartlarda
Enflasyona oranladığın zaman bile karda oluyor çünkü aldığından daha ucuza satması lazım normal şartlarda aldığı paraya satsa bile enflasyondan doğan kaybını telafı eder bir de üstüne fazlasına satınca kar ediyor

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
Geçen bir dayı gördüm Twitter'a videosu düşmüş 13 yıldır aynı kazağı giyiyorum ekonomi gayet iyi falan diyordu :) ironi de yapmıyordu en son çevresinden dayak yicegini düşünüp kaçıp gitti
onu bende gördüm ya kazak gösterdi sonra bi yırtık kumaş çıkardı bak bunu kullanıyorum normal mendile para vermiyorum dedi karşıdaki de donundan kesmiş gelmiş burada bize laf anlatıyor falan diyordu

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
onu bende gördüm ya kazak gösterdi sonra bi yırtık kumaş çıkardı bak bunu kullanıyorum normal mendile para vermiyorum dedi karşıdaki de donundan kesmiş gelmiş burada bize laf anlatıyor falan diyordu
Sinirden delirmistim görünce ya b*kunu da ye bari yemeğe de para vermezsin aq böyle sığırlar yüzünden biz de yanıyoruz