- 1,371
- 2,365
- 113
Evet reisle baslayip delik birakmadan ..... open ekipBu 3lü çok güçlü dost baş edemeyiz
Evet reisle baslayip delik birakmadan ..... open ekipBu 3lü çok güçlü dost baş edemeyiz
Bol şans reisBetco limit problemlerinden kasa atarak ilerlemicz limitler dogrltusunda denicez
Liste aliyim mi
Dagitim ne kadar
Dm viyana kapisina dayanir gibi dayanan
Bu uclu disnda kazanc saglarsak yapariz biseyler
Ağlcam şimdi amaJssjsjsjsjsj kardeşim diyorum neden üzülesin anaba
Sorum bu değildi geçen gün cyber için rol yapan sen miydin limitten dolayıBana cyberda ayni normalide sans varsa kazanirsin bu oyunu strateji yoktur baskette
O efkanın işi sjsjsAğlcam şimdi ama
Öhh sende beya daha o kıvama gelmedimİpi boğaza dayayıp asıcan ucundan çözüm
oyduSorum bu değildi geçen gün cyber için rol yapan sen miydin limitten dolayı
Bu ekibin başı Rıza baba onu bulup ele geçirip bu işe son verecemEvet reisle baslayip delik birakmadan ..... open ekip![]()
Ben cybera yada baska biseye has rol acmam kardesmSorum bu değildi geçen gün cyber için rol yapan sen miydin limitten dolayı
Gülecem şimdi ya gülemiuorumO efkanın işi sjsjs
Cybera ozel ne zaman actm ben rol
Cybwr tek limit koymuyor ondan oynadın onlaraBen cybera yada baska biseye has rol acmam kardesm
Cyber özel hıc acmadinyCybera ozel ne zaman actm ben rol?
yok reis onu demiyor son adımda oynamıştın ya o senmiydin diyorCybera ozel ne zaman actm ben rol?
Kasayi atlatmam lazmdi o kasayi o limitle normalden ceviremezdm o ayriCybwr tek limit koymuyor ondan oynadın onlara
o maçta da alt dedin 1 dakkada 15 sayı çıktı 😂Kasayi atlatmam lazmdi o kasayi o limitle normalden ceviremezdm o ayri