- 61,630
- 11,849
- 113
Dk80
Aliskinm son duduk gelmeden hep tedirgn beklerm baskette de futboldadaİns yanılmaz seni alt
İyi tahmin etmişsin dost Tebrikler vallaAliskinm son duduk gelmeden hep tedirgn beklerm baskette de futboldada
Tahmin degil ya bakiye vardi hesapta sabah burda denedik beceremedik dusuk.oran 2 tane rast gele salliyim aksama kasa olsn dedmİyi tahmin etmişsin dost Tebrikler valla
84 dk , gelir diye düşünüyorum gelmemesi anormal olur knkNe şiş yansın ne kebap dakikalarına girdiler es kaza yiyen olursa çıkaramaz o yüzden çok risk almazlar böyle biter diye düşünüyorum ama bakalım futbol bu sonuçta.
Emeğine sağlık dost bende pek futbol sevmiyorum ya genelde voleybol 47.5 altTahmin degil ya bakiye vardi hesapta sabah burda denedik beceremedik dusuk.oran 2 tane rast gele salliyim aksama kasa olsn dedm
Oda geliyor 😂Tahmin degil ya bakiye vardi hesapta sabah burda denedik beceremedik dusuk.oran 2 tane rast gele salliyim aksama kasa olsn dedm
Sabahki gibi dunde aynisini yaptn liste ot.bok muhabbeti yapicksn konuda olma kardesim rica ediyrm adamlarla papaz oluyrz yaptgmz etkinlikte pic oluo fitili sen atesliosn listelik bisey yk kazanc olursa ben kendm gerekeni yapicm ben kapadm sende kapa konuyu sohbete kuponlarini tkibe. Bak