- 1,596
- 2,695
- 113
Dagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler var
basket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Bol şansDagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler varbasket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Dagitim yapıldı dost herkes parasını aldi olay kapandı Bol sans sanaDagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler varbasket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Dağıtım yok ama süprizler var 🤔 nude mu atcak acepDagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler varbasket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Sana atcak kesindir rol yapsana sen uzun suredir suskunsunDağıtım yok ama süprizler var 🤔 nude mu atcak acep
Yolun açık bahtin guze şansın bol bol olsun dostDagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler varbasket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Sponsorsuz yapmıyom ben olcaksan dm açıkSana atcak kesindir rol yapsana sen uzun suredir suskunsun
Kazanamiyorsun ki atsak bizim parada yancakSponsorsuz yapmıyom ben olcaksan dm açık
Bol bol şanslarDagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler varbasket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Bol şansDagitim yok para konusan yazmasn final yaparsak suprizler varbasket kasa aticaz ilk admi alirsak yururz
Sen bizi tanımıyon cınım sponsor olanlarla %100 iadeli çalışıyorum benKazanamiyorsun ki atsak bizim parada yancak
Fatih terimi cagirsana dost en son maxwin kovalamaya gitmistiBol şanslar emmioğlu
Iki rol kazandığını görsem vercem de daha nasip olmadı gormekSen bizi tanımıyon cınım sponsor olanlarla %100 iadeli çalışıyorum ben