Bende paratim yok kiİnsan derki sana atim ben neyse hayırlı geceler
Bende paratim yok kiİnsan derki sana atim ben neyse hayırlı geceler
@apuzcheva dost ilk yazmistik 😅 kalbim kirildiVar dost
Kanka seninkini ver ikimize atsın sen bana iban ile at olmuyor muParayi bulmadın mi hala puah
Yoksa ne diye ortalığı 56 ediyorBende paratim yok ki![]()
Gönder wasilde de yokmuş@apuzcheva dost ilk yazmistik 😅 kalbim kirildi
Olur sor arkasa bana gonderdiKanka seninkini ver ikimize atsın sen bana iban ile at olmuyor mu
Lannnnnn ikasbet hesap yok sandımYoksa ne diye ortalığı 56 ediyoradam olan söylesin diyor
Aynen öyle notumu aldım ben sakın ola rollerime gelmeyin 1 kurul vermmeUlan biride demiyor ki bana atsın ben sana ibandan atarım hemen kapış kapış ediyorlar neyse iyi forumlar
Olması gereken o zatenUlan biride demiyor ki bana atsın ben sana ibandan atarım hemen kapış kapış ediyorlar neyse iyi forumlar
Reis erhanaa atsan benimkini de o İbandan bana atar
Simdi ikasa yatırıp rolmu acacaz dost@Erhan2121 gönderdim @elliott sende gönder
Bende aldım kanka adamın suçu yok kesesine bereketAynen öyle notumu aldım ben sakın ola rollerime gelmeyin 1 kurul vermme
Açıp adimi kafanıza göre yapın iste benden ciksinda işSimdi ikasa yatırıp rolmu acacaz dost
Abi adam açıklama yaptı onda sorun yok akbabalarda sorun var hajahahahaBabacim paratimeden Ibana para atılıyor ne kdr saçma iş yapıyorsunuz adamlarla dassk geçer gbi ödül alan adamların hepsi kardesim ama ödül dagiitilis şekli yalnis