- 4,654
- 3,081
- 113
Reis takip ettim ama beni sayma paratim yok bendeÇekim verdim tartışma yaratmayın çekim gelince paratim olarak ileticem 2 3 dk konuya bakıp etiket atarım gece gene açarız
Reis takip ettim ama beni sayma paratim yok bendeÇekim verdim tartışma yaratmayın çekim gelince paratim olarak ileticem 2 3 dk konuya bakıp etiket atarım gece gene açarız
Kesene bereket knk 🙏🙏Çekim verdim tartışma yaratmayın çekim gelince paratim olarak ileticem 2 3 dk konuya bakıp etiket atarım gece gene açarız
Baron ne oldu o kadar esdin gürledin bize
BNasansnsnskksBaron ne oldu o kadar esdin gürledin bize![]()
Alınır tebriklerDaha işleme alınmadı bekliyrm
Bol şans3 kere basket denicez kazanç olursa gereken yapılır @İkasbet Destek buradan deneyelim bugünde
Bana sözün vardı knk la dm attım Bi baksana ihtiyacım var knk daBelki multidir bilemem artık eski kişilere değilde etkinlik actgmda başarılı olursa yeni kişilere şans vericem para hep belli başlı kişiler arasında dönüyor bu konuda beni yanlış anlamayin tekrar etkinlik acicam kazananlar belli çekim gelsin iletelim sonra bakarız iyi forumlar çekim gelince kitletirim
Yav ayıp da 3-4 kere yazdın be kanka vermek istese tek bı kere yazman yeter yani bu kadar düşürmeyin kendinizi beBana sözün vardı knk la dm attım Bi baksana ihtiyacım var knk da