Kesene bereketBurada bütün şansı kullandığımı düşünüyorum sonlandiriyorum 2 kişi 500 atacağım ister etkin açar ister kafasına göre takılır
Kesene bereketBurada bütün şansı kullandığımı düşünüyorum sonlandiriyorum 2 kişi 500 atacağım ister etkin açar ister kafasına göre takılır
Oğlum milleti darlamasana dm denDm attım knk sana gordunmu knk 😔
Bol şans3 kere basket denicez kazanç olursa gereken yapılır @İkasbet Destek buradan deneyelim bugünde
Yav dostum ne anlatıyorsun durdun ya Allah aşkına adap varsa var her rollde olan yamyamlara yaz sen bunuYaww beyler rollunde adabı vardır burada 5 6 kişi takip ediyor sırf dikkat çekmek için adamı etiketlemeyin yawww
3-4 kişi var o tarzda kardeşim zaten boşkoy canı sıkkın herhalde arkadaşın birleri ile tartışmaya çalışıyorYav dostum ne anlatıyorsun durdun ya Allah aşkına adap varsa var her rollde olan yamyamlara yaz sen bunu
Özel işimiz var adam biliyor dost @apuzchevaOğlum milleti darlamasana dm den
Söz sende bro şansın daim olaÇekim verdim tartışma yaratmayın çekim gelince paratim olarak ileticem 2 3 dk konuya bakıp etiket atarım gece gene açarız
Kesene bereket başkan kime atarsan at adelet olsun yeterli herkese iyi akşamlarÇekim verdim tartışma yaratmayın çekim gelince paratim olarak ileticem 2 3 dk konuya bakıp etiket atarım gece gene açarız
Kesene bereketÇekim verdim tartışma yaratmayın çekim gelince paratim olarak ileticem 2 3 dk konuya bakıp etiket atarım gece gene açarız