- 3,399
- 1,439
- 113
Dost sakin olun yav vallahi değmez bak, dönüş yapılır zaten.Edebini takın kimsin lan sen benimle böyle konusacaka kadar adam mı oldun niye sende duruyor o zaman adamsaniz
Dost sakin olun yav vallahi değmez bak, dönüş yapılır zaten.Edebini takın kimsin lan sen benimle böyle konusacaka kadar adam mı oldun niye sende duruyor o zaman adamsaniz
Bence deDost sakin olun yav vallahi değmez bak, dönüş yapılır zaten.
Biz enişteye hak yer diyecek insan değiliz. Olmadığım zamanda listeye yazmış adamdır beni. Acele etme diyecek konu yok ortada.Sürer kardeşim. Hak yemez o adam
Yemeyeceginizi biliyoruz knk. Sen takılma bosverAdamın paypalı yok muhattap olma benle fırıncı bıdaha bozarım senı parayı yedınız be demek adam ol
Seni çıktığın yere sokarım bak veledi zinaya bak adam gibi konuş bana fotomontaj atıp durmayın cocukmuyuz lan atacak adam ibanina atar yeterki atmai istesinAdamın paypalı yok muhattap olma benle fırıncı bıdaha bozarım senı parayı yedınız be demek adam ol
Neyin pesindesin arkadaşım senÇıkın yedik dagitmayacagiz deyin konu kapansın bari ugrastirmayin beni @Enişte