Öyle diyorsanız öyledir bana yazmayın arkadaşlar konunun muhattablari belli herkese iyi geceler@Enişte oyle bir sey yapmaz dost bende yazdim yazmadi daha doner illaki
Aga o kadar da değil yav bekleyelim döner enişte.Çakal mılletın hakkını mı yicez boş yapma para bende duruyor
Tm dost sakin ol zaten yapıyorsunuz biliyoruz tartışmayın lutfenÇakal mılletın hakkını mı yicez boş yapma para bende duruyor
Dost sabahtan bana atmayi unuttular bilgin olsun konu sahibinin haberi varÇakal mılletın hakkını mı yicez boş yapma para bende duruyor
Sürer kardeşim. Hak yemez o adamListe yarım saat sürmez. Konu başından beri takip eden kişi sayısı belli zaten. Acele etme ne demek ayrıca maç var deli gibi ne dşye acele etmeyecek millet
Edebini takın kimsin lan sen benimle böyle konusacaka kadar adam mı oldun niye sende duruyor o zaman adamsanizÇakal mılletın hakkını mı yicez boş yapma para bende duruyor
Adamın paypalı yok muhattap olma benle fırıncı bıdaha bozarım senı parayı yedınız be demek adam olEdebini takın kimsin lan sen benimle böyle konusacaka kadar adam mı oldun niye sende duruyor o zaman adamsaniz