- 18,715
- 11,009
- 113
Bol şanslarMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Takipte olanı takiplerim
Takip eden üç kişiyi görürüm kişi başı 50 lira danEkli dosyayı görüntüle 291982
Bol şanslar güzel kubonMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Takipte olanı takiplerim
Bi Allah'tan korkarım bi de NBAde 1.30 1.40 oranlardan şansın bol olsun hocamMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Takipte olanı takiplerim
New Orleans alır maçı sıkıntı yok ondaBi Allah'tan korkarım bi de NBAde 1.30 1.40 oranlardan şansın bol olsun hocam
Kanka biliyorum ben de New Orleans alır diye düşünüyorum zaten de NBA çok fena bir lig. En basitinden dün 40 saniye kala 9 fark geride olan Dallas maçı aldı New Yorka veren adam kafayı yemesin napsinNew Orleans alır maçı sıkıntı yok onda
Oda doncic farkı diyelim 🤣 kara boğa zion döndü alır bu maçı newKanka biliyorum ben de New Orleans alır diye düşünüyorum zaten de NBA çok fena bir lig. En basitinden dün 40 saniye kala 9 fark geride olan Dallas maçı aldı New Yorka veren adam kafayı yemesin napsin
He ya adam bu gidişle LeBronun tahtını alır.Birkac şampiyonluk kazanırsa da Jordanin tahtını alabilir. Önümüzdeki 10 sene onun için çok önemliOda doncic farkı diyelim 🤣 kara boğa zion döndü alır bu maçı new