- 18,715
- 11,009
- 113
Attıkları giriyor ilginçEndonezya nin iki güçlü takımı maç öncesi açılan barem 147.5 ti ilk çeyrek iyi attılar. Belirli yerde savunmanın olacağını düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 354149
bol şansEndonezya nin iki güçlü takımı maç öncesi açılan barem 147.5 ti ilk çeyrek iyi attılar. Belirli yerde savunmanın olacağını düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 354149
İki mal takım ikisinin de faul hakki dolmamış faul yapmıyorlar ilginç bir şekildeBol sans. Alt maci takil etme sinir bozucu. Umarim gelir
Bu kadar cok sayi cikti ama barem hala yerinde. 2. Yari dururlar herhaldeİki mal takım ikisinin de faul hakki dolmamış faul yapmıyorlar ilginç bir şekilde
Çeyreğin birinde net durmaları gerekiyor onu hesap ederek oynadım. Özellikle son çeyrek önde olan takım tamamen 24 saniye oynuyor bu maç ikisi için de çok kritik çünküBu kadar cok sayi cikti ama barem hala yerinde. 2. Yari dururlar herhalde
Deplesman da oynayan siyahı uzun saçlı olan mı2.çeyrek 39.5 dan üst yakaldım bende ama SUTTON var her şekilde hayvan gibi sayı atıyor
Son maclari da hep alt bitmis aslinda. Bu da alt olsun son son mademÇeyreğin birinde net durmaları gerekiyor onu hesap ederek oynadım. Özellikle son çeyrek önde olan takım tamamen 24 saniye oynuyor bu maç ikisi için de çok kritik çünkü
sutra daDeplesman da oynayan siyahı uzun saçlı olan mı
Bol şanslar aparkatEndonezya nin iki güçlü takımı maç öncesi açılan barem 147.5 ti ilk çeyrek iyi attılar. Belirli yerde savunmanın olacağını düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 354149
Deplesman favori maç öncesinde bunların sağı solu hiç belli olmaz. Ev sahibi önde olmasına rağmen süreyi kullanmayıp üçlük deniyor ilginç bir şeyÇok iyi gidiyor kurusun böyle
Bol şanslarEndonezya nin iki güçlü takımı maç öncesi açılan barem 147.5 ti ilk çeyrek iyi attılar. Belirli yerde savunmanın olacağını düşünüyorum Ekli dosyayı görüntüle 354149