- 8,889
- 3,251
- 113
kral kör oldum maçı ararken bol şansYanlış bu
Konuya yazdıgım ev sahibi takım ile sizin yazdıgınız ev sahibi takım farklı deplasman takımlarının ismi aynı ama. ipucu buldugunuz maç ile benim kuponumda ki maç aynı saatte oynanmışo zaman bosver
baska yok sonuc bu bence sen sonucu bılmıyosan nerden bılıyon yanlıs oldugunuKonuya yazdıgım ev sahibi takım ile sizin yazdıgınız ev sahibi takım farklı deplasman takımlarının ismi aynı ama. ipucu buldugunuz maç ile benim kuponumda ki maç aynı saatte oynanmış
dostum sence aynı takımlar mı benim kupon ile
nolcak şimdi kim kazandıdostum sence aynı takımlar mı benim kupon ile
Dost maç saatin kaç dadostum sence aynı takımlar mı benim kupon ile
Sİte kuponu kaybetti gösteriyor ama internetten bulabilirsiniz diyor ya linkini gönderin resmi sonucun diyorum internetten bulabilirsiniz diyor ben bulamadım benim kuponda ki takımların macını arıyorum baska sonucu degilbaska yok sonuc bu bence sen sonucu bılmıyosan nerden bılıyon yanlıs oldugunu
Kuponu 00:00 baslangıc saatiDost maç saatin kaç da
Dost benim attığım takım o işteSİte kuponu kaybetti gösteriyor ama internetten bulabilirsiniz diyor ya linkini gönderin resmi sonucun diyorum internetten bulabilirsiniz diyor ben bulamadım benim kuponda ki takımların macını arıyorum baska sonucu degil
15 de geç başlamış olamazmıKuponu 00:00 baslangıc saati
Kardeşim bizde aynısını attık yok dedi adam
O yanlış biliyo brezilyadan kayinconun eltisini aradık.bu iste amk başka yok dedi.Kardeşim bizde aynısını attık yok dedi adam
Umarım kazanmıştır kuponuO yanlış biliyo brezilyadan kayinconun eltisini aradık.bu iste amk başka yok dedi.
@victor11 o zaman ben kazandım55-59 bitti 2. Çeyrek 29 üst aldım ödendi 2. Çeyrek 3.55 kala maçı kaldırdılar betco siteleri