Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Anubisbet 250 TRY Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
215
96
28
Sikayet edin bunları iyice azıttılar bonus tanımlandı bonus yok ortada ilk yazan arkadas zatwn vermiş bilgiyi başka birşey yazında papağan gibi herkes deneyimledi zaten ortada tanımlanıpta bonus verilmediğini boşuna bilgilerimixi verdik

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
215
96
28
Son 3 günde bunun gibi 2 3 site türedi hesap kasiyorlar dolandiricilar bende anlamıyorum bunlara bu linsansi kim veriyor nasıl kooyalayabiliyorlar Türkiye yi gectim Globalde denetim eksikliği çok fazla legal olmasına rağmen küresel mekanizmaya hizmet ediyor resmen

kerimcitys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
464
157
43
Son 3 günde bunun gibi 2 3 site türedi hesap kasiyorlar dolandiricilar bende anlamıyorum bunlara bu linsansi kim veriyor nasıl kooyalayabiliyorlar Türkiye yi gectim Globalde denetim eksikliği çok fazla legal olmasına rağmen küresel mekanizmaya hizmet ediyor resmen
Sence sıkıntı lisanstami olm geçen birj telegramdan tüm ailemin bilgilerini çıkardı çok basit yaptı ya bu kadar ucuzmu bilgiler

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,447
700
113
Sence sıkıntı lisanstami olm geçen birj telegramdan tüm ailemin bilgilerini çıkardı çok basit yaptı ya bu kadar ucuzmu bilgiler
Ad soyad yaşadığı şehiri bildiğin herkesin bilgilerine ulaşırsın tüm Türkiye'nin bilgileri 15 yaşında bebelerde geziyor veriler çalındı her yere yayıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...