- 2,270
- 644
- 113
Açılmıyor ki site
Yatırım falan yazıyordu site a1 Türkçe varmış bonusBonus kalkmış konu kilit
Talep verdim onaylandı ekleme yok ona göre üye olunYatırım falan yazıyordu site a1 Türkçe varmış bonus
Ben zaten yazmışım dimi bu senin hatanSikayet edin bunları iyice azıttılar bonus tanımlandı bonus yok ortada ilk yazan arkadas zatwn vermiş bilgiyi başka birşey yazında papağan gibi herkes deneyimledi zaten ortada tanımlanıpta bonus verilmediğini boşuna bilgilerimixi verdik
Sence sıkıntı lisanstami olm geçen birj telegramdan tüm ailemin bilgilerini çıkardı çok basit yaptı ya bu kadar ucuzmu bilgilerSon 3 günde bunun gibi 2 3 site türedi hesap kasiyorlar dolandiricilar bende anlamıyorum bunlara bu linsansi kim veriyor nasıl kooyalayabiliyorlar Türkiye yi gectim Globalde denetim eksikliği çok fazla legal olmasına rağmen küresel mekanizmaya hizmet ediyor resmen
Ad soyad yaşadığı şehiri bildiğin herkesin bilgilerine ulaşırsın tüm Türkiye'nin bilgileri 15 yaşında bebelerde geziyor veriler çalındı her yere yayıldıSence sıkıntı lisanstami olm geçen birj telegramdan tüm ailemin bilgilerini çıkardı çok basit yaptı ya bu kadar ucuzmu bilgiler
Datalar milletin elinde adamlar tüm Türkiye'yi biliyor devlet bile çaldırdı bilgilerimizi normal yaniSence sıkıntı lisanstami olm geçen birj telegramdan tüm ailemin bilgilerini çıkardı çok basit yaptı ya bu kadar ucuzmu bilgiler
Pala ne yapıyon laSite kapanmış la jskskskks
Senden kactane varsa ,30 saniyede ekranda senden derken isim soyisim bütün TC si anasi babasiSence sıkıntı lisanstami olm geçen birj telegramdan tüm ailemin bilgilerini çıkardı çok basit yaptı ya bu kadar ucuzmu bilgiler
Anüsbet kral,bir hemeroitGroup şirketidir,Bu sitenin gerçek adı anasimis
İyi sen napiyon la 😁Pala ne yapıyon la