Beyler site tekrar ortaya çıktı. Daha önce bonusu talep edipte kullanmayanlar canlı desteğe bağlanın biraz zor oldu ama söve söve bonusu aldım ve kaybettim. Sizde bir deneyin belki kazanırsınız
Promosyon da yok . Ne diyelim canlı desteğe dostum . Henüz üye değilimBeyler site tekrar ortaya çıktı. Daha önce bonusu talep edipte kullanmayanlar canlı desteğe bağlanın biraz zor oldu ama söve söve bonusu aldım ve kaybettim. Sizde bir deneyin belki kazanırsınız
Vr knk bn alfım şimdi bonus taleptePromosyon da yok . Ne diyelim canlı desteğe dostum . Henüz üye değilim
Şartlar ne ? Yatırım lı mı yatırımsız mıVr knk bn alfım şimdi bonus talepte
Yatırımsız da oyınlar aşırı kapalı bn kaybettimŞartlar ne ? Yatırım lı mı yatırımsız mı
Spor da geçerli mı ayrıca ne kadar çekim yapabiliyoruz . Şartlar ss varsa atar mısınYatırımsız da oyınlar aşırı kapalı bn kaybettim
Spor da geçerli mı ayrıca ne kadar çekim yapabiliyoruz . Şartlar ss varsa atar mısın
Maksimum 500 çekim var zaten o daa 4k yaparsanAlındı çekim veriyorum 2 bin lira reddeliyor
Aynen papel lşmitim doluymus guya papli acalı 1 hafta oldu lımıt ful ama limit doluymus yıllamıyorlarŞansa 2 oldu bakiye çekim veriyorum red veriyor
Banada aynı limit yalaniAynen papel lşmitim doluymus guya papli acalı 1 hafta oldu lımıt ful ama limit doluymus yıllamıyorlar