- 10,976
- 7,142
- 113
Reis bunların 300 mg olanlar var bana 2 3 kutu gönder be lilika deriz 🤣🤣
İlaçlar kırmızı reçete ile mı alindibıraktım 2 gündür bu seferde uyku uyuyamiyorum
Evetİlaçlar kırmızı reçete ile mı alindi
Zamanla geçerdi aslında bazı iş başvurularında karşına çıkacak benim calistigim sektör kırmızı reçete kullananları kesinlikle almıyor
Geçmiyor dostum ya inanki iç sıkıntımı tahmin edemezsinZamanla geçerdi aslında bazı iş başvurularında karşına çıkacak
Geçmiş olsunGeçmiyor dostum ya inanki iç sıkıntımı tahmin edemezsin
6 yıl okuyup doktor olandan iyi bilen çok kişi varmış onuda gördük 😉Doktoru dinlemek yerine bize mi soruyorsun 😃😃
Dediğin sanki ciğerlere şifa 😂 helal hemşo güzel tavsiye 😅Knk saksıya at 4 tane tohum 3.5 ayda büyüyor cigara her sabah öğlen akşam yap birer çiftli bak keyfine bu haplar adamı mal eder
En azından kafaya şifa😂Dediğin sanki ciğerlere şifa 😂 helal hemşo güzel tavsiye 😅
Şifa tabiki erkenden gidiyorsun dunyadan ne kadar az günah o kadar iyiDediğin sanki ciğerlere şifa 😂 helal hemşo güzel tavsiye 😅
Bana lyrıca yazıyolardı çok rahatlatıyordu ama son 6-7 aydır kestiler uyuşturucu olarak kullanılıyornuş vs diye yazmıyolar,antidepresanda kullanmak istemiyorum çevremde var kullananlar boşboş bakıp gülüyo neye gülüyosunuz a.k. diyorum,bende arayıştayım.Canlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
benimde sikintilarim vardi banada yazdi aldim ilaci kullanmadim attim çöpe gittim camiye dua ettim simdi hic bir sikintim yok bu konularda ilaclar bir sikime yaramiyo kardesimCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Deli etmez hapa bağımlı eder yan etkiside muhtemelen erekte ile alakalıBırak kardesim o haplar adamı deli eder acil bırak
Uzun süre kullandım antidepresan hepsinin içinde bildiğimiz kimyasal uyuşturuculaarin ham madddesi veya muadili tamami ile sadece az miktarda oluyor bir süre sonra bu ilaçlar olmadan eksik mutusz olursun emin ol ilaç filan hikaye kenevir iç daha iyi emin olabilirisnCanlar 1 aydır redepra kullanıyorum aşırı yan etki yaptı doktor bırakma diyor napsamki
Kenevir özendirmek amacım değil şahsen ben kullanıyorum doğal olarak zaten bir çok ilaç v.s hepsinde bu var normal ilaç asla kullanmam o antidepresanlarin pisliğini atmak içinde sauna gibi birşeye gir bir süre yada bol bol jakuzi sıcak terleyerek atarsın. PislikleriUzun süre kullandım antidepresan hepsinin içinde bildiğimiz kimyasal uyuşturuculaarin ham madddesi veya muadili tamami ile sadece az miktarda oluyor bir süre sonra bu ilaçlar olmadan eksik mutusz olursun emin ol ilaç filan hikaye kenevir iç daha iyi emin olabilirisn
Ya iyimisin bilader doktor bana ilaç yazmamak için yalvardı bu ilaçlar icillirmi diye antidepresan insanın sinir sistemini yahut beyindeki ödül mekanizmasıni hormonlarını herseyini mahvediyor uzun süreli ilk başlarda etkileri güzel ama vücut alışınca iyi gelmiyor artık rahatlamak istiyorsan illa sıkıntıların varsa tüttür abi gerisi boşBırakma kardeşim bende paxera zestat kullandim doktordan habersiz bıraktım daha kötü etki bıraktı hala arada sırada devam ediyor zamanında doktoru dinleseydim bitmişti