Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Antidepresan

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,263
6,432
113
Bırak kardesim o haplar adamı deli eder acil bırak
deli mi eder ? asıl deli olan adamı düzeltiyor o haplar içmeden 1000tane düşünce geçerken aklımdan içince düşünceler kaygılar hepsi gidiyoe kafamdan tatlı bi uyku bastırıyor sen antidepresanları başka ilaçla karıştırdın galiba lo

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,738
6,789
113
Kemoterapi zamanımda olazapin +rexapin+ xanax kombosu çekiyordum her gün kafana göre bırakma etkisi geç oluyor antidepresanlarin bırakması da yavaş yavaş

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,225
627
113
Bide soruyor doktor nasıl zaman geçiriyorsun akşam diye iki maça gömüyorum diyemiyorum

Ziya67

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
14
8
Kanki xanaksı bırak o insanı çok deiştryo daha çok bozyo başka biri olyosn bn 2 hafta onun tedavisini gördüm

Kurtaran

.......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,392
4,423
113
ATİVAN BULABİLYORSAN İMKANI YOK ŞUAN ARASITIR 1MG SÜRULECEK PİYASAYA DİYE SÖYLENTILER VAR İC KEYFINE BAK

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,419
5,694
113
deli mi eder ? asıl deli olan adamı düzeltiyor o haplar içmeden 1000tane düşünce geçerken aklımdan içince düşünceler kaygılar hepsi gidiyoe kafamdan tatlı bi uyku bastırıyor sen antidepresanları başka ilaçla karıştırdın galiba lo
düzeltiyomu normal insanda zaten olması gereken o kanka beyni çalışcak yani o hapı içince noluyo beynin duruyo ot gibi oluyosun mal mal etrafa bakıyosun uyuyosun bumu iyileşmek

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,836
5,151
113
düzeltiyomu normal insanda zaten olması gereken o kanka beyni çalışcak yani o hapı içince noluyo beynin duruyo ot gibi oluyosun mal mal etrafa bakıyosun uyuyosun bumu iyileşmek
Prospektüste icmeyin etrafa mal mal bakarsiniz yazsa kim icer dost