- 17,486
- 8,269
- 113
güzel gol attı
Hahahaha ulan yaKurban olayım borcunu öde oynama
Ulan bizi böyle düşünen iki tane arkadaşımız olmadı kiKurban olayım borcunu öde oynama
Adamı tanımıyorum ilk kez yazıyorum lakin sonuçta senden benden biri yazık günah yaUlan bizi böyle düşünen iki tane arkadaşımız olmadı ki
Adamsın adamAdamı tanımıyorum ilk kez yazıyorum lakin sonuçta senden benden biri yazık günah ya
Boşa uğraşma bu adam değil burda defalarca milleti salak yerine koydu şu kupon gelsin dağıtım olcak bu kupon gelsin dağıtım olcak millet hep keriz yerine koydu tefeciden borç almış onuda vermedi boşa uğraşma yani bunun paylaşımlarını gör geç öyle diyim snaaAdamı tanımıyorum ilk kez yazıyorum lakin sonuçta senden benden biri yazık günah ya
Muslum seni az çok tanirim, kendi bilir kendi kaybeder gene konu açar yalvarirBoşa uğraşma bu adam değil burda defalarca milleti salak yerine koydu şu kupon gelsin dağıtım olcak bu kupon gelsin dağıtım olcak millet hep keriz yerine koydu tefeciden borç almış onuda vermedi boşa uğraşma yani bunun paylaşımlarını gör geç öyle diyim snaa
Sen takılma buralara kardeşim boşverMuslum seni az çok tanirim, kendi bilir kendi kaybeder gene konu açar yalvarir![]()
Senin dediğin gibi belki hakketmiyordur ama Millet ( @Alikemal ) insan be kardeşim karşı tarafı kendi yerine koyup empati yapabiliyorBoşa uğraşma bu adam değil burda defalarca milleti salak yerine koydu şu kupon gelsin dağıtım olcak bu kupon gelsin dağıtım olcak millet hep keriz yerine koydu tefeciden borç almış onuda vermedi boşa uğraşma yani bunun paylaşımlarını gör geç öyle diyim snaa
Tanzanya ya değil ise de Sakarya ya Malatya ya oynar bu kafa ileBu şimdi bu gazla tanzanyyay bir gol daha oynamıştır mi sizce 🤣🤣