Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Antep7575 | Ya Çıkış Ya Batış

Kupon Miktarı
4162
Kupon Oranı
2.25

negan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,430
2,647
113
Kazancın daim olsun dost

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Antepli sakın tekrar kasa atayım deme git borcu ode

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,313
4,189
113
Adamı tanımıyorum ilk kez yazıyorum lakin sonuçta senden benden biri yazık günah ya
Boşa uğraşma bu adam değil burda defalarca milleti salak yerine koydu şu kupon gelsin dağıtım olcak bu kupon gelsin dağıtım olcak millet hep keriz yerine koydu tefeciden borç almış onuda vermedi boşa uğraşma yani bunun paylaşımlarını gör geç öyle diyim snaa

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Boşa uğraşma bu adam değil burda defalarca milleti salak yerine koydu şu kupon gelsin dağıtım olcak bu kupon gelsin dağıtım olcak millet hep keriz yerine koydu tefeciden borç almış onuda vermedi boşa uğraşma yani bunun paylaşımlarını gör geç öyle diyim snaa
Muslum seni az çok tanirim, kendi bilir kendi kaybeder gene konu açar yalvarir:)

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,313
4,189
113
Aynen öyle cano uğraşma başka bişey demem

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
Senin dediğin gibi belki hakketmiyordur ama Millet ( @Alikemal ) insan be kardeşim karşı tarafı kendi yerine koyup empati yapabiliyor

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Bu şimdi bu gazla tanzanyyay bir gol daha oynamıştır mi sizce 🤣🤣

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞