cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 5,328
- 2,557
- 113
Evet
Evet
La bunun engeli vardi dogru. Yüklendik yalandan alkah affetsinSenın engel oranın kactı
Konuyu kapattıracaktım ama bekleyecem 3 kişiden IBAN gelince buda size girsin diye..Zaten digerleri sensin havale yapma da islem ucretin gitmesin aman aman
@Shellac ben buna kufur edersem gunahı nedırKonuyu kapattıracaktım ama bekleyecem 3 kişiden IBAN gelince buda size girsin diye..
cok ayip antepli engelki falan dinlemem bak soverimKonuyu kapattıracaktım ama bekleyecem 3 kişiden IBAN gelince buda size girsin diye..
Şov yapma gönder adamların paralarınıKonuyu kapattıracaktım ama bekleyecem 3 kişiden IBAN gelince buda size girsin diye..
Mersis numarası paylaşmak yasal suç bu ne cüretDegerli Akbankli, gondericisi GÖ**** TE**** olan para transferi-FAST islemine ait 40,900.00 TL hesabiniza aktarildi. Iyi gunler dileriz. Mersis:00150010497 B016
Mersıs numarasını akbanka verın suphelı ıslem hesap bloke olsunDegerli Akbankli, gondericisi GÖ**** TE**** olan para transferi-FAST islemine ait 40,900.00 TL hesabiniza aktarildi. Iyi gunler dileriz. Mersis:00150010497 B016
Meto 10k iste vermezse engelli maasina bloke koyduralimMersıs numarasını akbanka verın suphelı ıslem hesap bloke olsun
Alıyordur demı bu dul yetım maasıMeto 10k iste vermezse engelli maasina bloke koyduralim
Lan almaz mi tabii alıyor. Bu degirmenin suyu nerden geloyor saniyorsunAlıyordur demı bu dul yetım maası
Arkadaslarım almazsa bende almam demen lazımdı hemen ıban atmıssınBı ödül aldık diye demediginizi bırakmadıniz bana ne bu Celal ama bana niye yükleniyorsunuz
Neyine şaşırdın ki aqArkadaslarım almazsa bende almam demen lazımdı hemen ıban atmıssın